Mam takie pytanie może ktoś z odjechanych chodził, chodzi albo ma jakiegoś znajomego w liceum wojskowym w Częstochowie, (albo wie coś ) Potrzebuje jakiś informacji na temat tego właśnie liceum. Czy warto tam iść od ilu punktów ile kosztuje internat. Po prostu wszystkie ważne informacje na , temat tej szkoły.
Klik tu jest link do strony szkoły... za wiele się nie dowiesz, sam kiedyś planowałem do niej pójść przez jakiś czas ale zrezygnowałem bo mam bliżej szkołę o profilu wojskowym. Co nie znaczy, że ty musisz od razu rezygnować. Mam jednego znajomego, który chodzi do tej szkoły i mówi, że jest całkiem nieźle. Więc sama zdecydujesz... co do internatu to będziesz musiała chyba napisać do nich wiadomość bo nie widzę innego wyjścia... żeby znaleźć informacje jakieś.
Nie pochodzę z Częstochowy ale może ta szkoła ma swoją stronę internetową, która zawiera takie informacje ? Sprawdź
edit
Łops, kolega Sebastian mnie wyprzedził
Post do kasacji.
Dzięki za link ale już na nim byłam i żądnych interesujących mnie informacji nie znalazłam.
Myślałam ze jakoś cos więcej właśnie mogę się dowiedzieć na forum ale dzięki jeszcze raz będę tez szukać w innych źródłach ale jak cos ktoś by wiedział to proszę o informacje
A w sumie to dobry pomysł poszukać szkoły o podobnym profilu bliżej ale tak czy siak jeśli ktos coś wie to .... ( wie chyba co ma robić
)
Mój kuzyn chodził do szkoły wojskowej w Częstochowie, mówił że łatwo, było się dostać bo mało chętnych było, to przyjmowali dużo ludzi do tej szkoły. Po tygodniu, jak zadzwoniłem do niego, to opowiadał że bardzo mu dobrze idzie w tej szkole, dobre wyniki też miał. Mówił, że nauczyciele nie są upierdliwi czy u wzięci, jednym słowem powiem Ci super.