Odjechani.com.pl

Pełna wersja: [Głosowanie] User miesiąca - listopad 2011
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wybieramy Usera miesiąca listopada 2011 roku.
Jest to trzecie głosowanie na naszym forum.

Regulamin konkursu dostępny jest TUTAJ.
Zasady w tym wątku jedynie go uzupełniają.

Edycja postów jest zablokowana. Proszę sprawdzić dwa razy poprawność
swojego wpisu przed opublikowaniem.

Pod uwagę bierzemy działalność użytkowników za miesiąc "Listopad"
  • W tym wątku oddajemy głosy na Usera miesiąca Listopad.
  • User miesiąca wybierany jest raz w miesiącu za miesiąc poprzedzający miesiąc wyboru (czyli: w październiku wybierać będziemy Usera miesiąca września, w listopadzie Usera miesiąca października, itd.) w ciągu całego miesiąca.
  • Zakończenie głosowania następuje 31 grudnia godz. 0:00.
    Późniejsze głosy nie będą brane pod uwagę.
  • Oficjalne ogłoszenie wyników powinno nastąpić 1-3 stycznia.
  • Głosowanie jest jawne, każdy ma możliwość oddania pojedynczego głosu wraz z obowiązkowym jego umotywowaniem.
  • Umotywowania mogą być zbieżne ze zdaniem innych użytkowników.
  • Posty edytowane przez autora nie będą brane pod uwagę. (1.11.2011) - w takim przypadku istnieje podejrzenie o zmiany głosów...
  • Przy naruszeniu zasad i regulaminu głosowania użytkownik będzie informowany notką administratorską.

Zapraszam do głosowania.

B0hazard

Głosuje na usera "tungar",
rozwiną dział "piłka nożna" do granic możliwości. Zawsze aktualne informacje, komentarze, filmiki no po prostu maksymalne zaangażowanie. Masz głos ode mnie.

Karol

Głosuje na użytkownika - Sebastian. Rozwinięcie działu militaria ,wraz z dużym zaangażowaniem na forum.

tungar

Kucharek to mój typ, na ten miesiąc. Za wzbogacanie naszych wiadomości kulinarnych (jak już gdzieś pisałem, uwielbiam kuchnię i gotowanie). Za uczynność, za przyjazny i bezkonfliktowy charakter. Jeśli to za mało to dajcie znać, napiszę więcej bo jest o czym.
Mój typ to Tungar.

Uzasadnienie:
Pisze posty w dziale o piłce nożnej.
Chociaż mało osób w nim się udziela - a kurde szkoda bo chłop się stara jak może.
A może sporo... Bardzo jego upór mi się podoba.
Ja również głosuję na Tungara

Z powodów wyżej wymienionych :)

Karolina90

Mój typ - to Sebastian.

Mój tato bardzo się interesuje działem o wojsku - przez to tu ciągle jestem. Sebastian byle tak dalej. Karolina.

Sebastian

Ja zagłosuję na kolegę tungara za ogromny wkład w życie forum, za super wątki o piłce nożnej, za współpracę na chomiku i pomoc z nim związaną:), za wkład we free transfer mikołajkowy i sam nie wiem co jeszcze... na pewno coś jest ale teraz zapomniałem:D

DziękiOk
Mój głos otrzymuje tungar.

Powtórzę się i podziękuję mu za opiekę nad działem Piłka Nożna.

David

W sumie wszyscy głosują na Junior Moderatorów. Docenię inną osobę, która przyszła na forum dość nie dawno.
Tą osobą jest Karolina90

Za co?
Za to, że próbuje wypowiadać się w każdym wątku,
Za to, że nawiązuje kontakty,
Za to, że wprowadza dużo uśmiechu na forum. ;)
Stron: 1 2