21.02.2011, 17:40
Silkroad Online (Jedwabny Szlak) – gra MMORPG wyprodukowana przez południowokoreańską firmę Joymax, zawierająca liczne elementy fantasy. Akcja gry rozgrywa się w VII wieku n.e. na jedwabnym szlaku, będący kiedyś głównym szlakiem handlowym łączącym Azję i Europę.
W grze możemy wcielić w jedną z postaci pochodzenia chińskiego lub europejskiego (od 24 sierpnia 2007). Planowane jest także wprowadzenie możliwości wcielenia się w postać arabską. Gra jest darmowa, ale można kupić specjalne przedmioty za pieniądze.
Ktoś grał? Ktoś słyszał?
Jeśli chodzi o mnie... Gram w tą grę od 4-5 lat z przerwami.
Moja główna postać jest pochodzenia chińskiego (jak zaczynałem grę to dostępna była tylko jedna rasa), miałem też kilka postaci europejskich, ale jednak ciągle wracałem do mojej pierwszej i głównej postaci.
Dla bardziej obeznanych dodam, że jest to nuker s/s.
Powiem Wam, gra wciąga, bardziej niż inne
Gra ma swoich fanów i wrogów, dużo osób twierdzi, że gra to syf i jest wylęgarnią botów oraz narzekają na zaludnione serwery.
Zgadza się, botów tam nie brakuje... Zresztą boty są, były i będą wszędzie ale gra ma swój klimat, i nie zamienił bym jej na żadna inną.
Wbiłem 90lvl.
Jeszcze raz przypomnę:
Gram 4-5 lat z przerwami.
Wersja - Isro
Server - Rome
Lvl - 90.
Build - Nuker s/s.
Jeśli ktoś grał lub gra zapraszam do pochwalenia się swoimi postaciami oraz opiniami na temat gry.
Dziś jeśli wejdę na grę, zrobię zdjęcie swojej postaci oraz mojego kochanego wilka i wstawię na forum