Cześć wam !
Mam do was skromne pytanie zarówno do pań i panów oto jak się ubrać na wigilijną kolację do przyszłych teściów. Zostałam zaproszona więc muszę się pokazać z jak najlepszej strony. Chciałabym zobaczyć wypowiedzi pań w czym czują się najlepiej a także panów jak by chcieli zaprezentować swoją dziewczynę w tym dniu. Czekam z utęsknieniem na wasze odpowiedzi. Buzzzziaki Karolina.
P.s interesują mnie naprawdę wszystkie detale
Witaj Karolino.
Przede wszystkim kolacja Wigilijna to okazja uroczysta wiadomo.
W domu siadamy do niej ubrani elegancko czyli stosownie do sytuacji.
Dbamy o swój wygląd by był odświętny ale także praktyczny i wygodny.
Dokładnie takimi samymi kryteriami powinnaś kierować się udając na kolacje do chłopaka.
Sama wiesz w czym dobrze wyglądasz (czy to sukienka, spódnica czy może eleganckie spodnie).
Idąc na proszoną kolacje będziesz zestresowana, a gdy jeszcze założysz coś co dodatkowo będzie
pogłębiało stres kolacja okaże się klapą.
Wyglądaj pięknie, elegancko ale i czuj się swobodnie.
(13.12.2011, 22:16)Beata napisał(a): [ -> ]Wyglądaj pięknie, elegancko ale i czuj się swobodnie.
Mam nadzieję że dobrze będe wyglądać w spodniach czarnych + do tego delikatny golfik... a może tunika ? jak myślisz ? Qurde nie mogę się zdecydować ,oczywiście co z dodatkami dodawać je czy nie ? Panowie nic nie powiedzą ?
(14.12.2011, 17:01)Karolina90 napisał(a): [ -> ]Mam nadzieję że dobrze będe wyglądać w spodniach czarnych + do tego delikatny golfik... a może tunika ? jak myślisz ? Qurde nie mogę się zdecydować ,oczywiście co z dodatkami dodawać je czy nie ? Panowie nic nie powiedzą ?
Jezeli chcesz konkurowac z choinka z ozdobami to powodzenia
a na serio
2-3 cm skromne kolczyki nie powinny przeszkadzac
a jezeli masz jakis wisiorek to jaknajbardziej
Przede wszystkim bądź sobą. Załóż coś w czym czujesz się dobrze i swobodnie. Jeśli przyszli teściowie nie są snobami, to przyjmą cie taką jaka jesteś. Święta to impreza rodzinna, więc zbyt wyszukane kreacje są krępujące. Ale nie popełnij też błędu jaki zrobił mój kumpel na swoim ślubie, przyszedł do kościoła w dżinsach, koszulce polo i "Lenonkach".
ADRIANUSS napisał(a):Jezeli chcesz konkurowac z choinka z ozdobami to powodzenia...
To nie było miłe , lecz mam zasadę nie kaleczę języka polskiego. Dziękuję ci za radę.
tungar napisał(a):Przede wszystkim bądź sobą. Załóż coś w czym czujesz się dobrze i swobodnie. Jeśli przyszli teściowie nie są snobami, to przyjmą cie taką jaka jesteś. Święta to impreza rodzinna, więc zbyt wyszukane kreacje są krępujące.
Tak właśnie zrobię pojdę ubrana w tym ,w czym czuję się najlepiej. A najlepiej się czuję w piżamie. Nie no żartuje. Buzioooole ....