Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Świat według Bundych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcT2V2ARdLfitEImh3IxYX5...m3q-esXDNw]

Zdecdowanie serial komediowy. Dobry po pracy służący jako relax
Pamiętam ten serial z dzieciństwa! Oglądałam wszystkie odcinki

Ed O,Neil swietnie pasował do roli Eda Bundyego sprzedawcy butów który musi obsługiwać grubaski, nie wyobrażam sobie innego aktora do tej roli :) Tylko on i jego miny powodowały u mnie uśmiech ( Ed jest mistrzem świata w strojeniu głupich i śmiesznych min )

Christina Applegate jako Kelly Bundy, córka Teda Byndyego, świetnie wpasowała się do roli jako wiecznie wypindrzona ubierająca się jak nazwijmy to po imieniu "Kurewka", co przy Edzie o Nelu stanowiło idealne połączenie humoru :)

David Faustino jako Budd, syn Teda Bundyego, wieczny nieuk niepotrafiący nawet konkretnie wyrażać swoich emocji, pies na baby, idealnie kontrastuje ze swoją siostrą Kelly która to wygląda jak wygląda i którą to najchętniej by przeleciał

Katey Sagal jako Peggy Budy żona Teda, matka Kelly i Budda wieczna kura domowa, która musi się użerać nie tylko z swoja "Idealna rodzinką" ale i ze swoimi sąsiadami .

Wszystko to stanowi idealne połączenie, kontrast za kontrastem dzięki czemu serial jest barwny i prześmieszny :) Polecam :)
Uwielbiam, jak byłem dzieckiem i oglądałem to nie rozumiałem a śmiałem się i tak. Teraz jestem starszy, i śmieję się jeszcze bardziej gdy oglądam bo teraz rozumiem :D
Coś jak nasz "Świat według kiepskich"