25.12.2011, 22:09
Daria
26.12.2011, 01:00
Mario, Tetris, Contra- wspaniałe czasy. W Tetris gram do dziś.
26.12.2011, 03:02
Oj Oj Oj aż łezka wokół oka mi się zakręciła Contra Mario piękne czasy ^^ dodam do tego jeszcze stare gry jak Mortal Kombat1
Godzilla (nie pamiętam części ale to była turówka gdzie walczyło się przeciw wszystkim potworom z serji) Batmany
Oj to były czasy
Godzilla (nie pamiętam części ale to była turówka gdzie walczyło się przeciw wszystkim potworom z serji) Batmany
Oj to były czasy
Karol
26.12.2011, 12:28
A więc moje top gry :
26.12.2011, 17:01
mario to były czasy. Chce sie cofnac w czasie i grac w to dalej
26.12.2011, 17:23
Mario To była na prawdę fajna gra , brakuje mi jej na moim PC' cie .
26.12.2011, 23:51
Ja pamiętam jak się łupało w Tanki.
Mario Bros również.
Pegasus to były czasy... he he he.
Mario Bros również.
Pegasus to były czasy... he he he.
tungar
27.12.2011, 01:10
Ja pamiętam taką gierkę jeszcze z Commodore 64, Montezuma się nazywała. Ile godzin a właściwie dni się dobrze bawiłem, nie ma szans policzyć.
27.12.2011, 21:48
Pamiętam tamte czasy
Fajnie się grało w kilka gierek wtedy nie patrzało się na grafikę , tylko na grywalność
A teraz dużo osób patrzy na grafikę a grywalność spada na boczny plan niestety ...Co czasami widać w nowych grach , zawsze grafikę poprawiają a nic ciekawego nie zmienią i efekt jest jaki jest.
Ja z starych gierek grałem w wszystkie załączone na 1 obrazku z wyjątkiem tego pieska, nie wiem nawet co to
W niektóre gry gram do dziś ale na telefonie lub tablecie
Na wspomnienia o tych czasach aż mi się łezka zakręciła
Fajnie się grało w kilka gierek wtedy nie patrzało się na grafikę , tylko na grywalność
A teraz dużo osób patrzy na grafikę a grywalność spada na boczny plan niestety ...Co czasami widać w nowych grach , zawsze grafikę poprawiają a nic ciekawego nie zmienią i efekt jest jaki jest.
Ja z starych gierek grałem w wszystkie załączone na 1 obrazku z wyjątkiem tego pieska, nie wiem nawet co to
W niektóre gry gram do dziś ale na telefonie lub tablecie
Na wspomnienia o tych czasach aż mi się łezka zakręciła
29.12.2011, 18:19
A co powiecie o Boulder Dash. Ile to czasu się na to przeznaczało aby zebrać te diamenty