Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Pytanie o program partnerski
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie wiem czy dobrze robię pytając się o coś w tym dziale, jestem tutaj nowy. Mimo wszystko moje pytanie dotyczy się programu partnerskiego. Chodzi o to, że chciałem się zapisać do programu partnerskiego ale w taki sposób, by inny użytkownik z innego programu partnerskiego miał prowizję ze sprzedanych przeze mnie rzeczy (czyli jestem pod nim). Z tego co wiem, taka prowizja wynosi 10%. Czy to 10%, na którym on zarabia to ja tracę przez to na swoim zarobku o 10%? Czy po prostu on dostaje 10%, a ja mam taki sam zarobek jakbym nie był "pod jego programem partnerskim"?
Mam nadzieję, że napisałem zrozumiale : ).

Mam jeszcze jedno pytanie. Co jeśli przy zapisywaniu się do programu partnerskiego nie wpiszę poprawnych danych osobowych?

Dziękuje.
Z tymi procentami jest pewnie tak, że on ma 10% a Ty 100%. Nikomu nic nie zabiera.
Druga sprawa to taka, że na PP chomikuj już nie zarobisz, więcej informacji z pewnością udzieli Ci adam-as. Możesz też poczytać ten temat: http://odjechani.com.pl/Thread-Na-chomik...e-zarobisz

laxolar napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie. Co jeśli przy zapisywaniu się do programu partnerskiego nie wpiszę poprawnych danych osobowych?
Dane są potrzebne do wypłaty gotówki. Nie wiem czy można je edytować w późniejszym czasie.