31.12.2011, 12:04
Stron: 1 2
31.12.2011, 23:06
W tym roku wytrzymałem w abstynencji każdy dzień i to jest największe osiągnięcie z poprzedniego postanowienia.
W przyszłym chciałbym wytrwać dłużej bez internetu, znacznie dłużej niż cały miesiąc.
Chciałbym przestrzegać nowych postanowień zadeklarowanych w moim środowisku przyjaciół i znajomych.
Chciałbym rzetelnie i uczciwie przystąpić do Ruchu Czystych Serc i wytrwać w postanowieniach koniecznych do przyłączenia do tego ruchu.
W przyszłym chciałbym wytrwać dłużej bez internetu, znacznie dłużej niż cały miesiąc.
Chciałbym przestrzegać nowych postanowień zadeklarowanych w moim środowisku przyjaciół i znajomych.
Chciałbym rzetelnie i uczciwie przystąpić do Ruchu Czystych Serc i wytrwać w postanowieniach koniecznych do przyłączenia do tego ruchu.
Sebastian
01.01.2012, 15:36
Ja już się nie masturbuje dzięki koledze skrzypasowi. Do tej pory robiłem to dosyć często ale już z tym zrywam.
Także to jest moje postanowienie. Myślałem też nad tym aby próbować nie pic przez cały rok ani kropli alkoholu ale nie dam rady więc ograniczę się tylko do masturbacji.
Także to jest moje postanowienie. Myślałem też nad tym aby próbować nie pic przez cały rok ani kropli alkoholu ale nie dam rady więc ograniczę się tylko do masturbacji.
Karol
01.01.2012, 18:50
Moje nowe postanowienie - nie wejśc na odjechanych przez 31 dni
02.01.2012, 13:43
(01.01.2012, 18:50)Karol napisał(a): [ -> ]Moje nowe postanowienie - nie wejśc na odjechanych przez 31 dni
Ale czy podrząd?
Moje postanowienie to nie pić kawy.
W ubiegłym roku nie miałem postanowienia.
B0hazard
02.01.2012, 17:37
Moje postanowienie to nie mieć już więcej postanowień!
To bzdura - postanowimy sobie coś a i tak nie wytrwamy.
Oczywiście mówię o sobie bo widzę że niektórzy dotrzymali,
postanowień noworocznych a ja jakoś nie mogę
To bzdura - postanowimy sobie coś a i tak nie wytrwamy.
Oczywiście mówię o sobie bo widzę że niektórzy dotrzymali,
postanowień noworocznych a ja jakoś nie mogę
02.01.2012, 18:41
Moje postanowienie to przeżyć ten rok jak najlepiej.
Nie postanawiam sobie nic konkretnego bo i tak prawdopodobnie w tym nie wytrwam. Ważne żebym nie popełniała tych samych błędów co w tamtym roku
Nie postanawiam sobie nic konkretnego bo i tak prawdopodobnie w tym nie wytrwam. Ważne żebym nie popełniała tych samych błędów co w tamtym roku
03.01.2012, 00:48
Moje postanowienie to walczyc o swoją udaną przyszłosc z całych sił nie zaważajac na problemy jakie los kładzie nam pod nogi
Dzięki Sebastianowi wiem co mnie mniej wiecej czeka. Seba Dziękuje
Dzięki Sebastianowi wiem co mnie mniej wiecej czeka. Seba Dziękuje
Karol
03.01.2012, 00:55
(03.01.2012, 00:48)ραυℓιиα napisał(a): [ -> ]Dzięki Sebastianowi wiem co mnie mniej wiecej czeka. Seba Dziękuje
A co takiego ten nasz Junior zrobił lub powiedział że już wiesz
03.01.2012, 01:03
Powiedział ale wydaje mi się że niewiele pamieta W sumie za dużo by pisac bo gadał gdzies kolo 2 godz jak nie dużej ale dzieki temu ze zna sie na militari sporo mi uzmysłowił co do mojej przyszłości i powiem mam duzo zaleglosci i dużo pracy przed sobą aby dojść do celu jaki sobie wyznaczyłam
Stron: 1 2