Odjechani.com.pl

Pełna wersja: [Głosowanie] User miesiąca - grudzień 2011
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wybieramy Usera miesiąca grudnia 2011 roku.
Jest to już czwarte z kolei głosowanie i zachęcam was do głosowania.

Regulamin konkursu dostępny jest TUTAJ.
Zasady w tym wątku jedynie go uzupełniają.

Edycja postów jest zablokowana.
Proszę sprawdzić dwa razy poprawność
swojego wpisu przed opublikowaniem.

Pod uwagę bierzemy działalność użytkowników za miesiąc "Grudzień"
  • W tym wątku oddajemy głosy na Usera miesiąca Grudzień.
  • User miesiąca wybierany jest raz w miesiącu za miesiąc poprzedzający miesiąc wyboru (czyli: w październiku wybierać będziemy Usera miesiąca września, w listopadzie Usera miesiąca października, itd.) w ciągu całego miesiąca.
  • Zakończenie głosowania następuje 31 stycznia godz. 0:00.
    Późniejsze głosy nie będą brane pod uwagę.
  • Oficjalne ogłoszenie wyników powinno nastąpić 31 stycznia lub 1 lutego.
  • Głosowanie jest jawne, każdy ma możliwość oddania pojedynczego głosu wraz z obowiązkowym jego umotywowaniem.
  • Umotywowania mogą być zbieżne ze zdaniem innych użytkowników.
  • Przy naruszeniu zasad i regulaminu głosowania użytkownik będzie informowany notką administratorską.

Zapraszam do głosowania.

Karol

No to hop - głosuję na forumowiczkę o nicku Karolina90

Uzasadnienie - Ciekawe i interesujące wątki na forum z jej ręki , jest bezpośrednia i pomocna.

Karolina90

Mało jeszcze was znam ale spoglądając na statystyki głosowań to zagłosuję na :

Kolegę - cień , rozwija dział militaria wraz z kolegą Sebastianem. To widać w dużej mierze =]
Ponownie głosuję na koleżankę Karolina90 :) Ta osóbka coraz bardziej mnie intryguje po przez zakładane tematy. Odważne tematy :)
A ja zagłosują na użytkownika Juzef.

Dlaczego?

Ponieważ dodaje fajne zdjęcia w dziale militaria oraz (jak mi się zdaje;)) ma duży zasób broni "pod ręką" :D
A ja głosuje na Karoline90 za to, że podsuwa nam pomysły do dalszego rozwijania Militari oraz udziela się na forum ;)
Ja zagłosuję na juniormoda (bo można) B0hazard.
Za to, że na czymś się zna a nie udaje wielkiego mistrza zen we wszystkim
jak niektórzy użytkownicy forum. Co mnie strasznie zniechęca do tych osób
aby z nimi zamienić nawet jedno słowo.

Sebastian

Zdecydowanie Karolina90. Za znajomość regulaminu:* Za podsuwanie nowych tematów do działu militaria i za fajne, intrygujące wątki.

tungar

Mój typ to B0hazard. Bardzo pomocny facet, nie tylko w grafice ale i w innych sprawach. Zresztą wszędzie go pełno i sympatycznie jest że mamy go na forum.Ok
Głos na użytkowniczkę Karolina90. Wkłada wszelkie starania żeby ją zauważono i jej się to udaje. Pisze ciekawe wątki jak i posty.

No po prostu głosik ode mnie ;)
Stron: 1 2