Odjechani.com.pl

Pełna wersja: chomika
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam kupie taniego chomika do 50 zł płatność karta do tel. chomik musi dobrze zarabiać
A kto ci sprzeda chomik za 50 zł który dobrze zarabia odpowiem ci na to pytanie nikt.
Zależy co oznacza to "dobrze zarabiać".
Dla jednego 5k punktów dziennie to jest dobrze a dla kolejnego 100k dziennie to mało.
Ja mam chomiczka co zarabia 5k dzień. Tylko własny upload, dziennie ponad 150 odwiedzin. Codziennie dodaję nowe pliki i mi wystarcza.
A i sprzedaż oraz kupno chomika jest sprzeczne z regulaminem chomikuj.pl

tonyviroos

daw13, 150 odwiedzin dziennie i tylko 5k punktów ??
To pewnie te odwiedziny z surfa nabijane bo ja przy odwiedzinach 50 osób mam po 10k.

przemekh10 może precyzyjniej określ co według Ciebie znaczy "chomik musi dobrze zarabiać"
Co do ilości odwiedzin. Od ponad 2 tygodni nic na nim nie robiłem. I nie liczyłem zachomikowanych pkt. Teraz zacząłem znowu wrzucać. Chomik nie ma nawet 2 miesięcy więc się nie dziw.

tonyviroos

no ale skoro masz 150 odwiedzin to powinieneś mieć więcej punktów
ja swoich chomików nie reklamuję, wrzucam coś jak mam czas a zarabiam na nich całkiem nieźle
Tony, zeszliśmy z tematu. Jak zacząłem wrzucać nowe pliki to wzrosła ilość pkt 3 krotnie. Nie wstawiasz linków na swój warez?

A co do tematu. Załóż chomika i zleć upload
za 450 tyś wrzucę ci 500gb plików a za dodatkowe pkt opiszę. Zrobię menu. I masz gotowego chomika.
Tylko rozleklamować

tonyviroos

(15.01.2012, 22:24)daw13 napisał(a): [ -> ]Nie wstawiasz linków na swój warez?

Nie wrzucam.

Wracając do tematu, wątpię aby ktoś sprzedał dobrze zarabiającego chomika za 50 zł
Stworzyć da radę, kupić raczej nie.
Stron: 1 2