Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Ulubiony wrestler
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

David

[Obrazek: 20080815010132-796411565.jpg]

Kto jest waszym ulubionym wrestlerem?
Na czyj widok pojawia się na waszych ustach uśmiech?
A może nie masz ulubionego wrestlera??

Zapraszam do rozmowy :)
Nie mam jednego ulubionego wrestlera, a jest ich kilku...
CM Punk i R-Truth za ring i mic skill.
Undertaker (legenda), Edge, Cody Rhodes, Dolph Ziggler, Wade Barret, Kane ( w masce) i pewnie znalazłoby się paru innych:)
Moimi faworytami są Undertaker (ta jego wejściówka :D) i CM Punk (zwłaszcza z czasów jak był liderem nowego NEXUS) :)
ja lubię Reya Mysterio 619 i Sin Carę, ale teraz ma inną nazwę
... Przede wszystkim John Cena oraz The Rock, do tego mogę dołączyć The Game, Jericho oraz Pana 21-0, innych też lubię np Kane, Bryana Punka nie za bardzo, Ortona też ;) Rybacka kiedyś lubiłem ale po ostatnim występie nie Łódzkiej gali już nie za bardzo.
Ja lubie bardziej tych złych czyli CM PUNK i Dolph Ziggler
Pamiętam jak dawno temu chciałem być jak Hulk Hogan :) Czekało się na WWE w RTL7, aby go zobaczyć... Miłe wspomnienia.
Buhay takie małe sprostowanie :) RTL 7 Nigdy ale to Przenigdy nie emitowało wrestlingu http://odjechani.com.pl/Thread-Jak-d%C5%...wrestlingu Tutaj masz opisana Historie emisji w Polsce Gal wrestlingowych ;)
Mesajah napisał(a):RTL 7 Nigdy ale to Przenigdy nie emitowało wrestlingu

Więc pewnie był to inny kanał na "satelicie" :) Teraz nie powiem Ci dokładnie który, trochę czasu minęło.
Mi Extreme usunęli i nie mogę oglądać kiedyś Raya Misterio lubiłem

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Stron: 1 2