Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Szukam książki Mary Shelley "Frankenstain"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Szukam książki Mary Shelley "Frankenstein" (po polsku oczywiście :)). Najlepiej w pdf lub word :)
W swoich zbiorach nie mam. Szukałem i szukałem, znalazłem tylko wersje audiobook (prawdopodobnie czytane po polsku). Jeżeli jesteś zainteresowana, to podam Ci linki, skąd można ściągnąć. Sam tego nie mogę zrobić, bo mam problemy ze ściąganiem z tych serwerów, na których są te audiobooki.
(18.01.2012, 17:15)Leszek napisał(a): [ -> ]W swoich zbiorach nie mam. Szukałem i szukałem, znalazłem tylko wersje audiobook (prawdopodobnie czytane po polsku). Jeżeli jesteś zainteresowana to podam Ci linki skąd można ściągnąć. Sam tego nie mogę zrobić bo mam problemy ze ściąganiem z tych serwerów na których są te audiobooki.

Niestety nie potrzebuję audiobooka. Też szukałam, ale nie mogę znaleźć, więc postanowiłam zwrócić się o pomoc na forum... Uczę się w Anglii, omawiamy teraz Frankensteina, ale wolałabym przeczytać po polsku. Dzięki za starania. :D