Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Karta graficzna do 200 zł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy za 200 zł kupię jakąś dobrą kartę graficzna do gier?

tonyviroos

To zależy jakie gry masz na myśli i jakie masz pozostałe podzespoły w komputerze, sama karta graficzna to nie wszystko.
Cóż, za kardę graficzną do 200zł to nie pograsz w nowe gry, jednak z grami z roku do 2005 powinna sobie poradzić :)
Ja osobiście polecę ci swoją Gigabyte Geforce 440 gt w sklepie komputer świat 250 zł
(23.07.2012, 12:50)sajna1 napisał(a): [ -> ]Ja osobiście polecę ci swoją Gigabyte Geforce 440 gt w sklepie komputer świat 250 zł

Sprawdzaj datę ostatniej aktywności tematu. To kolejny odkopany wątek przez Ciebie... Poprzedni przeterminowany ponad rok. Zwróć na to uwagę na przyszłość.
Ja bym ci radził kupić droższą kartę graficzną ( nowszą) bo wtedy ci wejdą nowe gry
Do gier to ja ci polecam Radeon HD 4850 1GB DDR5, no jest trochę droższa, ale do gier za 200 zł nie kupisz, wystarczy dołożyć 100 zł i pograsz sobie w najnowsze gry.
Zgadzam się z kolegą post wyżej, ponieważ w tej cenie to jest najlepsza grafika.