Odjechani.com.pl

Pełna wersja: [Głosowanie] User miesiąca - styczeń 2012
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Karol

Wybieramy Usera miesiąca stycznia 2012 roku.
Jest to już piąte z kolei głosowanie i zachęcam was do głosowania.

Regulamin konkursu dostępny jest TUTAJ.
Zasady w tym wątku jedynie go uzupełniają.

Edycja postów jest zablokowana.
Proszę sprawdzić dwa razy poprawność
swojego wpisu przed opublikowaniem.

Pod uwagę bierzemy działalność użytkowników za miesiąc "Styczeń"
  • W tym wątku oddajemy głosy na Usera miesiąca Stycznia.
  • User miesiąca wybierany jest raz w miesiącu za miesiąc poprzedzający miesiąc wyboru (czyli: w październiku wybierać będziemy Usera miesiąca września, w listopadzie Usera miesiąca października, itd.) w ciągu całego miesiąca.
  • Zakończenie głosowania następuje 29 lutego godz. 0:00.
    Późniejsze głosy nie będą brane pod uwagę.
  • Oficjalne ogłoszenie wyników powinno nastąpić 29 lutego lub 1 marca.
  • Głosowanie jest jawne, każdy ma możliwość oddania pojedynczego głosu wraz z obowiązkowym jego umotywowaniem.
  • Umotywowania mogą być zbieżne ze zdaniem innych użytkowników.
  • Przy naruszeniu zasad i regulaminu głosowania użytkownik będzie informowany notką administratorską.

Zapraszam do głosowania.
Mój głos na miesiąc Styczeń 2012 przekazuje na ręce : Karolina90 ponieważ zakłada miłe przytulne temaciki i poważne zarazem
Głos oddaję na kolegę cień za super prowadzenie działu militaria :) Zagłosowałbym również na kolegę Sebastiana za to samo ale on już był userem miesiąca :D No i można wytypować tylko jedną osobę.
Mój głos za miesiąc Styczeń 2012 oddaję na tonyviroosa.
Za ACTA.

tungar

Przez jakiś czas brakowało mi na forum tonyviroosa i jego fachowych porad. Niedawno wrócił i to w dobrym stylu, dlatego mój głos daję właśnie na niego.
[Obrazek: 36pc.gif]

Karol

W tym miesiącu mój głos daję na Tomka - tonyvirossa. Uzasadnienie - rzetelne i fachowe porady na forum.

B0hazard

Mój głosik leci również do Tomka (tonyviroos), na bieżąco dodawał informacje w sprawie ACTA,
za to więc leci mój głos. Zagłosowałbym na Karolinę ale dwóch głosów nie można oddać, szkoda:D.

Karolina90

Ja zagłosuję na TonyVirossa pomoc przy komputerze. Uzasadnienie zbędne bo nikt inny się nie wyróżnił w poprzednim miesiącu. :P
Również zagłosuję na użytkownika tonyviroos z powodów wymienionych wyżej :D

David

Głosik na Tonego - wszystko chyba już wymienili :P
Stron: 1 2