05.02.2012, 12:41
05.02.2012, 13:49
Dawniej WWE było o wiele ciekawsze pod względem walk i nie tylko, a nie to co teraz.
Niestety mogę to stwierdzić tylko na podstawie filmików na YouTube, albo gdy ściągnę jakąś starszą walkę, ale i tak idzie zauważyć kolosalną różnicę.
Od czasów ery PG WWE robione jest chyba pod tą młodszą część publiczności, co rzecz jasna nie podoba się tej starszej, która pamięta czasy ery Attitude.
Kiedyś były chyba plany na zrobienie TV14 czyli WWE od 14 lat, ale niestety tylko plany...
Niestety mogę to stwierdzić tylko na podstawie filmików na YouTube, albo gdy ściągnę jakąś starszą walkę, ale i tak idzie zauważyć kolosalną różnicę.
Od czasów ery PG WWE robione jest chyba pod tą młodszą część publiczności, co rzecz jasna nie podoba się tej starszej, która pamięta czasy ery Attitude.
Kiedyś były chyba plany na zrobienie TV14 czyli WWE od 14 lat, ale niestety tylko plany...
05.02.2012, 15:08
Pierwszy filmik super ! Dzięki David.
Dawniej coś się działo, faktycznie się bili.
A dziś to tylko show, gdzie 2 lub więcej "zawodników" wygłupiają się na ringu.
Jeszcze całkiem niedawno oglądałem WWE ale teraz już nie mogę na to patrzeć.
Zawodnicy nic nie robią ciekawego, a walki są tak łagodne, że dzieci w podstawówce więcej krzywdy sobie zrobią podczas bójki niż oni na ringu.
Dawniej coś się działo, faktycznie się bili.
A dziś to tylko show, gdzie 2 lub więcej "zawodników" wygłupiają się na ringu.
Jeszcze całkiem niedawno oglądałem WWE ale teraz już nie mogę na to patrzeć.
Zawodnicy nic nie robią ciekawego, a walki są tak łagodne, że dzieci w podstawówce więcej krzywdy sobie zrobią podczas bójki niż oni na ringu.