Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Przeciwnik Undertakera na WM XXVIII
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak myślicie kto będzie przeciwnikiem Undertakera na WrestleMani XXVIII?
Macie swoje typy? Kogo najchętniej byście zobaczyli w ringu z Undertakerem?

Ja chętnie bym zobaczył walkę Undertaker vs Kane.
Kane po powrocie w masce stał się o wiele bardziej (przynajmniej dla mnie) ciekawszą postacią i byłoby to fajnie doświadczenie zobaczyć dwie mroczne postacie w ringu. Obawiam się tylko tego jakby ta walka przebiegła.

Stety lub niestety Undertaker prawdopodobnie zmierzy się kolejny raz (już trzeci na WM) z Triple H.
Wywnioskować można, że Undertaker chce walki, ale HHH nie. Także nic nie jest jeszcze pewne.

A tu takie małe promo:

A jakie są wasze typy?

David

Gdy Jericho nie wygrał RR od razu pomyślałem o walce z Undertarkerem na WM, bo po takim powrocie coś się z nim musi dziać. W sumie pojedynek byłby na pewno ciekawy :)
Ale tak jak mówisz raczej będzie walka HHH vs. Undertarker.

Kto wygra?
Walka bez rozstrzygnięcia (tak tak bawię się w przepowiednie).

A jeżeli tak się stanie to, jaki będzie wynik :D
Nadał 27:0 czy 28:1 27:1?? :D
David napisał(a):A jeżeli tak się stanie to, jaki będzie wynik Haha
Nadał 27:0 czy 28:1 27:1?? Haha

Chyba mały błąd :)
Obecny streak wynosi 19-0.
Taak teraz rodzi się wielka era fanów Jericho...
W ringu na WM 28 chciałbym ujrzeć Undertakera ze Stevem Austinem... wielki return Steve'a co raczej nie jest możliwe :)
Nicholas napisał(a):W ringu na WM 28 chciałbym ujrzeć Undertakera ze Stevem Austinem... wielki return Steve'a co raczej nie jest możliwe

Masz rację, to nie jest możliwe.
Czytałem wywiad ze Stevem, gdzie mówił mniej więcej, że nie chce być przyćmiony przez The Rocka, który wystąpi na WM 28.
Być może wystąpi on jeszcze na jakiejś WM, ale na pewno nie będzie to WrestleMania XXVIII.
Z tego co wiem to Austin chciałby walczyć z Brockiem Lesnarem.
(16.02.2012, 01:13)Saibo napisał(a): [ -> ]Z tego co wiem to Austin chciałby walczyć z Brockiem Lesnarem.

Hmm z Brockiem...
Pojedynek na pewno byłby niezły choć o Lesnarze już nieco świat zapomniał. Jeśli chodzi o Steve'a to prócz Takera w ringu chciałbym go zobaczyć z HBK'em :)
Ahhh legendy... stara elita ale fajnie by się oglądało takie gwiazdy raz jeszcze :)