Odjechani.com.pl

Pełna wersja: [Odjechane] Sposoby na nude :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam was !
Tak sobie pomyslalem aby zalozyc watek, na temat nudy :)
A wiec prosze was abyscie podzielili sie ze mna swoimi sposobami na nude!
Pozdro !
Najlepszy sposób na nudę, stosowany od wieków i mój ulubiony - to oczywiście dobra książka. :)
KoSsSaCk napisał(a):A wiec prosze was abyscie podzielili sie ze mna swoimi sposobami na nude!

Najlepszy sposób to - otworzyć przeglądarkę i wpisać tam taki adres: http://odjechani.com.pl Cool :D

A ponad to:

1. Nauka obróbki zdjęć i tworzenie grafiki - świetne zajęcie!
2. Istotnie - książka - dodam - fantasy - zmęcz Tolkiena - dostaniesz zapaści jak zaczniesz czytać ;)
3. Możesz też również nabrać nawyku aktywności w tym dziale: http://odjechani.com.pl/Forum-Niesiemy-pomoc
To jest przyjemne z pożytecznym, bowiem nie ma większej przyjemności jak pomoc zwierzęciu lub człowiekowi.
:)
admin napisał(a):zmęcz Tolkiena - dostaniesz zapaści jak zaczniesz czytać
Hej, Adminie, co masz do Tolkiena, co? Nunu
(04.03.2012, 23:54)admin napisał(a): [ -> ]2. Istotnie - książka - dodam - fantasy - zmęcz Tolkiena - dostaniesz zapaści jak zaczniesz czytać ;)
:)

Mrugające oczko mówi coś o Twojej opinii na temat Tolkiena.
Pierwszy raz przeczytałem jego Trylogię w 1977 roku (w języku polskim). Do dzisiaj wracałem do niej kilkanaście razy.
MissFuneral napisał(a):Hej, Adminie, co masz do Tolkiena, co?
Absolutnie nic - uwielbiam tą trylogię i szczerze polecam!. Nie miałem nic złego na myśli.
Mówi to absolutny fan fantasy ;)

Czytanie Tolkiena wciąga jak chodzenie po bagnach więc na pewno nuda nikomu przy tym nie będzie doskwierać. :)
admin napisał(a):Absolutnie nic - uwielbiam tą trylogię i szczerze polecam!
A szkoda, już się szykowałam do napisania długaśnego postu, szczegółowo wyjaśniającego, dlaczego Tolkien wielkim pisarzem był, a tu lipa. ;)

Jeszcze co do sposobów na nudę - można sobie sprawić chomika (bądź inne gryzoniowate stworzonko). Ostatnio złapałam się na tym, że mogę siedzieć nawet pół godziny bez ruchu i wgapiać się, co toto tam sobie robi. To dopiero wciąga! :)
Można uprawiać jakiś sport.
Ja polecam Tae-kwon-do.