Gdzie właściwie można kupić serwer do uploadu? Chodzi mi głównie za chomikowe pkt (za ok 1mln lub taniej) lub PayPal
Podajcie Parametry serwera, ile osób jest, jak i dysk.
Z niecierpliwością czekam na wasze odpowiedzi, pozdrawiam
Witam jak za punkty to tu
shell
Tutaj mam aktualnie
ale jest dzielony przez 10 osób więc chodzi jak chodzi, nie jest tragedia ale mogło być lepiej
chudzienki napisał(a):Witam jak za punkty to tu shell
Jak ja szukałem serwera to mi tego nie podsunąłeś
KrzyGeek napisał(a):Tutaj mam aktualnie Usmiech ale jest dzielony przez 10 osób więc chodzi jak chodzi, nie jest tragedia ale mogło być lepiej Usmiech
Czyli masz tą 2 wersję:
Uploader 1gbps Pro Shell
Możesz mi powiedzieć jaki masz na tym upload/download ??
2 opcja jest jednoosobowa , dlaczego ci nie odpowiada?
no cóż, do jedno osobówki jeszcze mi brakuje trochę pkt a co do dużego download jest dobry, po 40/50mb/sek jednak upload jeśli jest dobrze to idzie po 7mb zazwyczaj mniej, a przy dysku 190gb sam sobie wyobraź, ściągam godzinę a 8h wysyłam to sam... rzeczywiście muszę dozbierać do jedno osobówki i być samemu na serwerze i co najważniejsze mieć dysk 900gb
KrzyGeek napisał(a):no cóż, do jedno osobówki jeszcze mi brakuje trochę pkt a co do dużego download jest dobry, po 40/50mb/sek jednak upload jeśli jest dobrze to idzie po 7mb zazwyczaj mniej, a przy dysku 190gb sam sobie wyobraź, ściągam godzinę a 8h wysyłam to sam... rzeczywiście muszę dozbierać do jedno osobówki i być samemu na serwerze i co najważniejsze mieć dysk 900gb
Download masz 50 mb czyli 6,25 MB
upload 7 chyba raczej MB a nie 7mb bo wtedy miałbyś prędkość 875 KB/s co nie miałbyś szans wgrać 190 GB w 8 godzin
Ja może zainteresuję się tym jednoosobowym za punkty.
Choć w przeliczeniu na zł to chyba są lepsze serwery za 120 zł ?
(04.03.2012, 23:44)saturas napisał(a): [ -> ]Download masz 50 mb czyli 6,25 MB
upload 7 chyba raczej MB a nie 7mb bo wtedy miałbyś prędkość 875 KB/s co nie miałbyś szans wgrać 190 GB w 8 godzin
Kolego ja dobrze piszę więc radzę mnie nie poprawiać Mb to nie Mbit
ty jak najwidoczniej tego nie rozróżniasz
KrzyGeek napisał(a):Kolego ja dobrze piszę więc radzę mnie nie poprawiać Mb to nie Mbit Usmiech ty jak najwidoczniej tego nie rozróżniasz Usmiech
Rozróżniam i nie rozumiem dlaczego od razu na mnie naskakujesz , bo z tego co napisałeś to upload miałbyś strasznie powolny i na pewno nie ma szans w takim okresie czasu wgrać 190 GB.
Wejdź Na Ishell.pl Tam Możesz Kupić Dobre Konto Shell sam polecam Wybierz Oferta Zobacz Paramtetry i Zamów.