Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Gdzie można kupić serwer do uploadu?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Gdzie właściwie można kupić serwer do uploadu? Chodzi mi głównie za chomikowe pkt (za ok 1mln lub taniej) lub PayPal

Podajcie Parametry serwera, ile osób jest, jak i dysk.

Z niecierpliwością czekam na wasze odpowiedzi, pozdrawiam :)
Witam jak za punkty to tu shell
Tutaj mam aktualnie :) ale jest dzielony przez 10 osób więc chodzi jak chodzi, nie jest tragedia ale mogło być lepiej :)
chudzienki napisał(a):Witam jak za punkty to tu shell
Jak ja szukałem serwera to mi tego nie podsunąłeś :P

KrzyGeek napisał(a):Tutaj mam aktualnie Usmiech ale jest dzielony przez 10 osób więc chodzi jak chodzi, nie jest tragedia ale mogło być lepiej Usmiech

Czyli masz tą 2 wersję:
Uploader 1gbps Pro Shell
Możesz mi powiedzieć jaki masz na tym upload/download ??

2 opcja jest jednoosobowa , dlaczego ci nie odpowiada?
no cóż, do jedno osobówki jeszcze mi brakuje trochę pkt a co do dużego download jest dobry, po 40/50mb/sek jednak upload jeśli jest dobrze to idzie po 7mb zazwyczaj mniej, a przy dysku 190gb sam sobie wyobraź, ściągam godzinę a 8h wysyłam to sam... rzeczywiście muszę dozbierać do jedno osobówki i być samemu na serwerze i co najważniejsze mieć dysk 900gb
KrzyGeek napisał(a):no cóż, do jedno osobówki jeszcze mi brakuje trochę pkt a co do dużego download jest dobry, po 40/50mb/sek jednak upload jeśli jest dobrze to idzie po 7mb zazwyczaj mniej, a przy dysku 190gb sam sobie wyobraź, ściągam godzinę a 8h wysyłam to sam... rzeczywiście muszę dozbierać do jedno osobówki i być samemu na serwerze i co najważniejsze mieć dysk 900gb

Download masz 50 mb czyli 6,25 MB
upload 7 chyba raczej MB a nie 7mb bo wtedy miałbyś prędkość 875 KB/s co nie miałbyś szans wgrać 190 GB w 8 godzin

Ja może zainteresuję się tym jednoosobowym za punkty.
Choć w przeliczeniu na zł to chyba są lepsze serwery za 120 zł ?
(04.03.2012, 23:44)saturas napisał(a): [ -> ]Download masz 50 mb czyli 6,25 MB
upload 7 chyba raczej MB a nie 7mb bo wtedy miałbyś prędkość 875 KB/s co nie miałbyś szans wgrać 190 GB w 8 godzin

Kolego ja dobrze piszę więc radzę mnie nie poprawiać Mb to nie Mbit :) ty jak najwidoczniej tego nie rozróżniasz :)
KrzyGeek napisał(a):Kolego ja dobrze piszę więc radzę mnie nie poprawiać Mb to nie Mbit Usmiech ty jak najwidoczniej tego nie rozróżniasz Usmiech

Rozróżniam i nie rozumiem dlaczego od razu na mnie naskakujesz , bo z tego co napisałeś to upload miałbyś strasznie powolny i na pewno nie ma szans w takim okresie czasu wgrać 190 GB.
Wejdź Na Ishell.pl Tam Możesz Kupić Dobre Konto Shell sam polecam Wybierz Oferta Zobacz Paramtetry i Zamów.
Stron: 1 2