Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Koniec reklam na chomikowych rozmowach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Mam takie pytanie iż 1 godzinę temu mój opis reklamujący działał a teraz gdy go wklejam to są jedynie same napisy, brak tła, butonów. Co się mogło stać ? Chwilowe problemy czy może opis został jakoś zablokowany ?. W opisach folderów działa normalnie.
Witam chyba koniec reklam na chomikowych rozmowach chomikuj wprowadził blokadę
Kod HTML.
[Obrazek: 1111111111111o.jpg]

Albo zmieniają coś wraz ze zmianą strony (taki post-update) albo trzeba będzie się skupić na samym IMG (wrzucanie obrazka działa?) z odnośnikiem do chomika. Nie jakoś strasznie...
To nowe zmiany na chomikuj.pl Zmieniaja długość wiadomości i możliwość użycia niektórych tagów html.
Zmienili dostępne tagi HTML. Bardzo możliwe ze będzie dostępny czysty HTML bez tagów dynamicznego. Ale póki co tylko w shoutboxie. Strefa vip i PW nadal będzie działała. Co akurat może przyczynić się do większego spamu. Ale co gorsza mają w planie zmniejszyć dostępną długość wpisu w chomikowych rozmowach.
(06.03.2012, 19:57)Blachu82 napisał(a): [ -> ]Zmienili dostępne tagi HTML. Bardzo możliwe ze będzie dostępny czysty HTML bez tagów dynamicznego
ja też to zauważyłem ale myślałem że to błąd

Można to jakoś zmodyfikować ? może zmniejszyć. Jakie kody zostały zablokowane ?

Już wszystko wróciło do normy ;o
TonyM napisał(a):Już wszystko wróciło do normy ;o

Jak zwykle coś zmieniali ; p
Pamiętam jak wszystkim przestał działać html w opisach folderów :D
Również wróciło do normy w ciągu kilku godzin ; p
Teraz już wszystko działa poprawnie, tzn. sprawdziłem ten sam kod co wtedy te błędy były i jest dobrze.
Już jest wszystko w porządku był jakiś błąd
Z moich informacji wynika, że to nie błąd tylko przygotowanie do zmian na chomiku. Info od administracji po zgłoszeniu błędu działania kodu. Ale póki co działa i można wywiązać się z umów na reklamę.
Stron: 1 2