Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Wycena chomika luzakkajojo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym wiedzieć, na ile wycenilibyście mojego chomika Luzakkajojo?
ile punktów dziennie zarabia? Dla mnie to podstawowy parametr do wyceny. Druga sprawa to pliki swoje czy chomikowane, dodatki dla mnie to najmniej wartościowa rzecz na chomiku, podobnie jak wystrzałowe menu które kosztuje a nie zarabia, zwalnia ładowanie strony i w ogóle jest niepotrzebne bo wchodzę na chomika po pliki a nie posłuchać muzyki czy popatrzeć na zmieniające sie obrazki
Chomik dziennie zarabia 1000-5000pkt
chciałbym napisać że chomika nie sprzedaję tylko chciałbym wiedzieć ile jest wart
10 do 40 zł ale to moja opinia.
Grosza bym za niego nie dał ; ))
(07.03.2012, 22:27)noten napisał(a): [ -> ]Grosza bym za niego nie dał ; ))

Nie ma to jak szczerość Użytkowników :D

Przede wszystkim właścicielowi chomika proponuje zmienić hosting zdjęć, bo obecny
jak widać po chomiku nie sprawdza się. :)
Polecam Liczniki.org - to portal, który współpracuje z Chomikuj.pl właśnie pod tym kątem.
Witam chomik w skali od 1 do 10 daje 2
a za kase 2 zł
mało plików i chaos w plikach taki mały bałagan .
Chaos można uporządkować. Chomik regularnie zarabia po 5000 punktów dziennie. Najsłabsze ogniwo to oferta plików. Nie mogę znaleźć choć szukam wyrywkowo Twoich plików. Ale w jakiś sposób chomik jest popularny bo ktoś coś ściąga. W moim szybkim przeliczniku 25 plików po 700MB dziennie to już coś. Po zapoznaniu się z ofertą chomika dokładniej i przeanalizowaniu ile trzeba jeszcze pracy włożyć w niego zeby go uatrakcyjnić to jednak obcinam moją wycenę i nowa to oferta pomiędzy 10 a 20 zł.
1000 pkt :D Haha