Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Retusz Angeliny Jolie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Oceńcie . ; )

Najpierw gif :
[Obrazek: beznazwy1nn.gif]

A tutaj obrazki przed i po :
Before
[Obrazek: Bez-nazjw_rnpqwxw.jpg]
After
[Obrazek: Bez-nazwy_rnpqwxa.jpg]
Wiem, że wyszło bardzo sztucznie i zrobiłam z niej prawie " Plastik ", ale taki miał być efekt . ; )

Czekam na recenzje . xdd
Bardzo ładnie Ci wyszło ;)
Dziękuję . ; 3
Baardzo mi się podoba :) To ja już wiem dlaczego oni/one tak ładnie na zdjęciach wychodzą :)
Nestle to Twoja robota bo widzę tam jakiś adres stronki na zdjęciu.
(31.03.2012, 22:00)adam-as napisał(a): [ -> ]Nestle to Twoja robota bo widzę tam jakiś adres stronki na zdjęciu.

Zdjęcie Angeliny zostało pobrane z tej strony . ; )
Ale tylko jej zdjęcie przed retuszem , nie przeróbka .

edit : tu znalazłam kiedyś to zdjęcie ; http://www.infotuba.pl/styl_zycia/zdrowi...a11298.xml
Bardzo dobry choć moim zdaniem widać pixele w kilku miejscach a zwłaszcza w okolicach nosa. Jeśli oceniać jako zdjęcie to oryginał jest lepszy z tego względu, że tam wygląda naturalniej. Profesjonalizm na "tak", subiektywne wrażenie po obróbce na "nie".
(01.04.2012, 21:46)thor-1977 napisał(a): [ -> ]Bardzo dobry choć moim zdaniem widać pixele w kilku miejscach a zwłaszcza w okolicach nosa. Jeśli oceniać jako zdjęcie to oryginał jest lepszy z tego względu, że tam wygląda naturalniej. Profesjonalizm na "tak", subiektywne wrażenie po obróbce na "nie".

Masz rację ,
Dobrze , że na tym po obróbce wygląda "sztucznie", ponieważ właśnie o taki efekt mi chodziło . : )