Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Box "Wybieg dla chomików" - pytania i odpowiedzi. Darmowa reklama chomika!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Witajcie,

w tym miejscu proszę zadawać pytania związane z boxem reklamowym zawierającym
profile Użytkowników z portalu Chomikuj.pl.
Tutaj nie przyjmujemy ofert ani zgłoszeń. Jeśli chcesz znaleźć się na wybiegu
przeczytaj ten wątek.

Czy można kupić miejsce w boxie?
(22.03.2012, 09:56)filmy-chomikuj napisał(a): [ -> ]Czy można kupić miejsce w boxie?

Przewidujemy taką możliwość, jednak jeszcze nie w tej chwili.
Obecnie nie ma możliwości wykupienia miejsca w boxie.
Można je otrzymać tylko drogą wyboru przez innych Użytkowników.

Takie działania mają na celu wyłonić naprawdę ciekawe i wartościowe
chomikowe profile.

Po pierwszej edycji będzie kilka ciekawych zmian jednak na chwilę
obecną nie mogę nic więcej powiedzieć. Zachęcam do obserwowania
forum :)
Zadałem sobie trud przeglądnięcia wszystkich 50 chomików , trzeba było przyjąć jakieś kryteria oceny więc : 1. co najmniej 100 000 plików ,2. bez przesadnych fajerwerków od których dostaje się oczopląsu ,3. przejrzyste menu i 4. chomik daje coś za free bez idiotycznych kombinacji jak szukaj hasła na liście jakiejś tam. Wypadło blado , tylko dwa chomiki spełniają pierwsze kryterium i również pozostałe kryteria . Oddał bym głos na oba ale można tylko na jeden , mówi się trudno . Ale komu zechce się naprawdę sprawdzić co chomiki mają do zaoferowania to też do nich trafi.
Też przejrzałem wszystkie chomiki z listy
i muszę powiedzieć że powinno się tu promować nowe chomiki które dopiero zaczynają i są mało znane ale dzięki reklamie na forum mają szansę zaistnieć.

Seewald co to za problem zrobić sobie chomika który będzie miał 100.000 plików
mi zajęło by to 1 dnień ale czy dzięki temu należała by mi się reklama,
chyba nie.
Wystarczy mieć kilkadziesiąt nowych plików (Filmy Gry) i codziennie wrzucać coś nowego i na takie chomiki warto głosować,
a nie na te które mają codziennie 100.000pkt i taka reklama nie zrobi im większej różnicy.
Arek.B napisał(a):powinno się tu promować nowe chomiki które dopiero zaczynają i są mało znane ale dzięki reklamie na forum mają szansę zaistnieć.
No tak, tylko czy takie chomiki są interesujące?
Aby mieć interesującego chomika trzeba się wiele nauczyć. Wiele przejść i doświadczyć w tym portalu.
Zwróćcie uwagę, że to sami użytkownicy głosują. Administracja forum nie wybiera, tylko sami użytkownicy.

Arek.B napisał(a):nie na te które mają codziennie 100.000pkt i taka reklama nie zrobi im większej różnicy.
Ja nie zauważyłam tu takich chomików i nie sądzę aby takie chomiki chciały się reklamować gdziekolwiek.
Ja myślę, że mamy tu średnią półkę chomików. :)
A ja jestem ciekaw czy mi, mojemu chomikowi coś da ta reklama :) Jak na razie wygrywam 3 głosami Cool
Absolutnie nic Ci nie da jak będziesz miał beznadziejną zawartość chomika. Osobiście nic bym od Ciebie nie pobrała bo nie masz ani jednego pliku, który by mnie zainteresował. Swoją drogą nie wiem skąd masz tyle głosów. Kogo na chomiku obchodzi Android? Jakieś lewe masz te głosy. Moim zdaniem chodzisz i namawiasz ludzi aby na Ciebie zagłosowali. Filmów niemal zero, nazwy folderów beznadziejne i nieczytelne (co to za czarne prostokąty i kwadraty? - po co to komu? Żeby było trudniej trafić?). Nie tego ludzie szukają.

Ta reklama może da Ci trochę więcej wejść, ale na punkty za pobieranie bym nie liczyła. Zamiast się reklamować, trzeba by naładować Twojego gryzonia ciekawymi plikami. Najpierw powinieneś mieć coś do zaoferowania, a dopiero później się reklamować.
No bardzo dziwne, ale głosy nie są lewe, nie namawiam ludzi. To że Ciebie Android nie obchodzi to twoja sprawa. Android przechodzi w tym czasie swoje "5 minut" więc jest interesujący. A czy ty przeczytałaś nazwę chomika ? ? Ten chomik nie jest od filmów ! Może i mało pkt dostane, ale NAPRAWDĘ dużo pobierają plików na Androida.
A poza tym nie wiem dlaczego mi ludzie na PW (poprzez dodanie do ulubionych) piszą że mam przydatnego, ciekawego chomika.. :O
aisha napisał(a):Swoją drogą nie wiem skąd masz tyle głosów. Kogo na chomiku obchodzi Android?
Noto mam kolejny dowód na to że na chomiku ludzi obchodzi Android ;] Sama spójrz :
[Obrazek: screenhunter01mar291919.gif]
I sobie wyobraź jakie było moje zdziwienie gdy zobaczyłem tą pracę :)
Noto dzisiaj z rana w Chr zobaczyłem taki wpis :) :
[Obrazek: screenhunter01mar311025.gif]
I co masz teraz do powiedzenia ?
Widocznie tylko Tobie się nie podoba mój chomik ;(
Zapraszam do wzięcia udziału w nowej edycji:
http://odjechani.com.pl/Thread-Box-rekla...j-maj-2012

Uwaga na nowe zasady!
Stron: 1 2 3 4