Jaki program polecacie do tworzenia menu Flash na portal chomikuj.pl? Aby był prosty w obsłudze i nie miał ograniczeń (wersje demo, trail).
Najprościej zrobić to za pomocą strony na której wszyscy tworzą takie menu, a przynajmniej
zdecydowana większość. Takie "mini strony" czy jak to nazywacie "Menu" można w prosty,
darmowy i szybki sposób przygotować
tutaj.
Wielkie dzięki za pomoc, lecz chciałbym spróbować swoich sił i stworzyć swoje "Menu", w programie. Więc w związku z tym szukam opinii użytkowników takich programów do tworzenia flash.
Jeżeli chodzi o profesjonalne animacje, najlepszym i niezastąpionym rozwiązaniem
jest Adobe Flash Professional CS5.5.
To potężny kombajn nie tylko do animacji, ale kompletne środowisko do tworzenia
stron Internetowych w technologii Flash.
Tobie jednak pewnie zależy na jakimś darmowym narzędziu?
Tak chodzi mi o prosty, a zarazem funkcjonalny program do robienia menu flash.
Adobe Flash Professional CS5.5 też przetestuję. Pewnie w obsłudze nie jest za łatwy, ale powinienem sobie poradzić, gdyż miałem styczność z programem Adobe Photoshop CS4.
admin napisał(a):Jeżeli chodzi o profesjonalne animacje, najlepszym i niezastąpionym rozwiązaniem
jest Adobe Flash Professional CS5.5.
Diablo09 napisał(a):Adobe Flash Professional CS5.5 też przetestuję. Pewnie w obsłudze nie jest za łatwy, ale powinienem sobie poradzić, gdyż miałem styczność z programem Adobe Photoshop CS4.
To są dwie różne rzeczy ;p
Do naukę w Adobe Flash zacznij od
Składni
To tak na początek ; p