Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Strona finansowa [AKTUALIZACJA]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej,
wykonałem niedawno stronę i chciałbym ją podać Waszej ocenie! Strona ciągle się "rozrasta" i niektóre funkcjonalności nie są jeszcze dostępne.
Jestem otwarty również na negatywne komentarze!
Pozdrawiam

[wez-pozyczke.c0.pl

AKTUALIZACJA

Kierując się przemyśleniami urzytkownika adam-as podaje nową domene strony
taniapozyczka24.pl
No dobra lecimy. Polukałem Ci trochę w źródełko i tak:

1. zmień kodowanie na UTF-8
  2. brakuje w sekcji head tagów keywords, descryption i index follow, nie licząc tych mniej ważnych jak autor itd.
  3. ładne i ciekawe menu
  4. facet jest trochę nieprecyzyjnie wkomponowany. Nie wygląda to profesjonalnie
  5. szablon czysty i przejrzysty - takie właśnie lubię
  6. minus za hosting CBA. Chcesz być poważnie traktowany - zainwestuj w domenę i wirtualny serwer. To koszt ~100zł rocznie! Musisz być wiarygodny w biznesie. Co z Ciebie za wiarygodny człowiek jeśli nie stać Cię na domenę i serwer? Ktoś taki miałby mi udzielić kredytu? Ja myślę, że on bardziej go potrzebuje niż ja. Tak mogą ludzie odebrać Twój wizerunek na darmowych hostach i to jeszcze CBA - proszę Cię... litości! ;)
  7. logo - nie istnieje. Dobre logo to Twoja identyfikacja. Nie będę Ci tu prawił wykładów na temat marketingu, ale spraw sobie logo z prawdziwego zdarzenia. To podstawa!
  8. na stronie nie ma promocji! Zaczynając powinieneś wyjść z promocją - super ofertą, zaoferuj jakiś gratis do pożyczki itd. Inaczej ciężko Ci będzie się pokazać przy natłoku takich stron.
  9. Zakładka kontakt to chyba jakaś pomyłka. W biznesie musisz pokazać swoje dane oraz adres. Nikt nie weźmie pożyczki od Pana anonima. Nie te czasy kolego :) Nie ma danych? Nie ma zaufania = nie ma obrotów.

hhuubbeerrtt00 napisał(a):Jestem otwarty również na negatywne komentarze!
Musisz być na to otwarty - żadna łaska. Tylko od Ciebie zależy czy mądrze wykorzystasz uwagi pod Twoim adresem. Nic z tego nie będzie jak każdy będzie Cię głaskał po głowie ;)

Ogólnie strona ładna tylko szkoda, że szablon.
Zawartość jest do dopracowania.
W obecnym stanie strona jest kompletnie niewiarygodna. Pracuj!

Powiedz - to Twoja strona i Twój biznes?
adam-as napisał(a):minus za hosting CBA. Chcesz być poważnie traktowany - zainwestuj w domenę i wirtualny serwer. To koszt ~100zł rocznie! Musisz być wiarygodny w biznesie. Co z Ciebie za wiarygodny człowiek jeśli nie stać Cię na domenę i serwer? Ktoś taki miałby mi udzielić kredytu? Ja myślę, że on bardziej go potrzebuje niż ja. Tak mogą ludzie odebrać Twój wizerunek na darmowych hostach i to jeszcze CBA - proszę Cię... litości!
Ok, rozważam właśnie ofertę hostingową.

adam-as napisał(a):logo - nie istnieje. Dobre logo to Twoja identyfikacja. Nie będę Ci tu prawił wykładów na temat marketingu, ale spraw sobie logo z prawdziwego zdarzenia. To podstawa!
Logo jest w trakcie tworzenie

adam-as napisał(a):na stronie nie ma promocji! Zaczynając powinieneś wyjść z promocją - super ofertą, zaoferuj jakiś gratis do pożyczki itd. Inaczej ciężko Ci będzie się pokazać przy natłoku takich stron.
Pod menu jest zakładka "Najleprze oferty!".

adam-as napisał(a):Zakładka kontakt to chyba jakaś pomyłka. W biznesie musisz pokazać swoje dane oraz adres. Nikt nie weźmie pożyczki od Pana anonima. Nie te czasy kolego Nie ma danych? Nie ma zaufania = nie ma obrotów.
Tak jak napisałem w 1. poście
hhuubbeerrtt00 napisał(a):Strona ciągle się "rozrasta" i niektóre funkcjonalności nie są jeszcze dostępne.
Porady które mi dałeś na pewno wezmę pod uwagę

adam-as napisał(a):Powiedz - to Twoja strona i Twój biznes?
Strona jest moja, ale nie mój biznes.

Dzięki za twoje uwagi, na pewno wezmę je pod uwagę.