Właśnie, jak w temacie - mam problem z chomikboxem. Od dzisiaj nie działa mi ani na shellu, ani na domowym lapku, po prostu cały czas pisze, że jest w trakcie logowania. Na żadnym koncie, nie chce się zalogować i kropka. Macie jakiś pomysł o co chodzi? A może sami macie z tym problem obecnie? Przydałoby mi się szybkie wyjaśnienie.
U nas chwilowo nie działało, ale po chwili wszystko wróciło do normy.
Aktualizacja - udało mi się na domowym połączyć, ale natychmiast po wstawieniu plików wylogowuje. Na shellu łączy się i rozłącza co kilka sekund, czasem stan zalogowania/wylogowania zostaje na dłużej.
Pisać do administracji, czy się jeszcze wstrzymać?
Termo napisał(a):Pisać do administracji, czy się jeszcze wstrzymać?
Zaczekaj...
Awaria na serwerze czy stronie to rzecz normalna. Nie ma sensu od razu spamować
komuś skrzynek. Jeśli jutro problem nadal będzie występował, wówczas proponuję napisać.
Witam.
Wczoraj ściągnąłem ChomikBoxa i mam z nim pewien problem.
Mianowicie chodzi o to, że na stronie loguję się bez problemów natomiast w chomikboxie nie mogę się zalogować, cały czas wyskakuje błąd "wystąpił problem z logowaniem".
Login i hasło są na 100% sprawne.
Nie mogę za bardzo sobie z tym poradzić a przyznam szczerze, że nie wiem jak się skontaktować z adminami chomika
Liczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam i dziękuję
Madith
Z adminami chomika kontaktujesz się poprzez wiadomość prywatną do chomika chomikuj.pl (chomikuj.pl/chomikuj.pl). Mi kobieta z działu obsługi kazała zainstalować najnowszą wersję, ale problem przeszedł, więc sobie darowałem (no i mam najnowszą, więc...).
Problem w tym, że mam najnowszego chomikboxa...
Próbowałem wszystkiego..nie blokuje go żaden firewall, antywirus, hasło jest na 100% poprawne.
Nie wiem, rozkładam ręce
Też miałam przez dwa dni taki problem, ale dzisiaj wszystko wróciło do normy, więc to chyba tylko przejściowe problemy techniczne i wystarczy poczekać.
Możliwe, że tylko przejściowe.
W każdym razie zadziałało po tym jak usunąłem chomikboxa, wyczyściłem rejestr i zainstalowałem ponownie.
Teraz już działa
Dzięki za pomoc
u mnie tez nie działa , i jak chce coś pobrać wyskakuje błąd ( nie ma plików)