Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Nie mogę wejść na własne konto Chomikuj.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nie mogę wejść na swoje konto. Podaję login i hasło jak zwykle, a wyskakuje mi informacja, niepoprawne hasło. Nawet przy podaniu adresu e-mail wyskakuje nie właściwy e-mail.
Może ktoś włamał Ci się na konto i zmienił dane?
Wpisz nick w wyszukiwarce i sprawdź kiedy ostatnio Twoje konto było online,
jeśli pamiętasz kiedy Ty byłeś online, a będzie tam inna godzina to wszystko będzie jasne.
Logowanie ostatnie jest moje.

Pomocy. Jak napisać do administracji, może oni pomogą
Może spróbuj wysłać do administracji, opisz dokładnie całą sytuację, może coś poradzą.
Sprawdzałeś możliwość przypomnienia hasła na email? http://chomikuj.pl/LostPassword.aspx
arab56 napisał(a):Sprawdzałeś możliwość przypomnienia hasła na email? http://chomikuj.pl/LostPassword.aspx

Autor napisał, że nie może się zalogować podając emaila, wywnioskować więc można, że email został zmieniony.
Spróbować jak najbardziej można. Zawsze jest nadzieja, że to właśnie hasło jest źle wpisywane i na konto nikt się nie włamał.
Dziękuję za podpowiedzi, ale wszystko już próbowałem.
Wysłałem kilka wiadomości do administracji chomikuj.pl
Dzisiaj przyszła mi odpowiedź, zablokowali konto znaciemnie, czyli moje skradzione.
Poprosili o dokładne dane aby mogli zweryfikować czy należy ono do mnie.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Napiszę.
Narazie muszę czekać.
Ale to jest obrzydliwe, kraść czyjąś pracę.
znaciemnie napisał(a):Ale to jest obrzydliwe, kraść czyjąś pracę.
Też mnie to kiedyś spotkało, ale na szczęście dobrze sie skończyło.
Na obecną chwilę wysyłam ciągle maile do administracji, ale nie ma jeszcze odpowiedzi.
Nie tobie jednemu ukradziono konto. Kontaktuj się z administracją, powinieneś je odzyskać. Tak było z moim znajomym. Trwało to kilka dni, ale odzyskał własność.
A właściwie nie wiem po co kraść. Przecież można chomikować to co się chce.
Stron: 1 2 3