Odjechani.com.pl

Pełna wersja: World of Tanks
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wszystkich.

Pewnie zwróciliście ostatnio na reklamy w TV. Pojawiła się tam wstawka gry worldoftanks.eu. Zdobywa szybko fanów i sądzę, że również wśród użytkowników niniejszego forum paru amatorów się znalazło. Sam także bywam regularnie uczestnikiem tych spotkań i chętnie poznałbym wasze opinie, doznanie i spostrzeżenia na obecny temat.
Wprowadzili niedawno aktualizację, która budzi nieco kontrowersji i bywalcy myślę, że wiedzą o czym teraz piszę i chętnie podzielicie się opinią na temat gry ogólnie jak i w szczególe.
W miarę swoich możliwości osobiście również postaram się być pomocny, na ile tylko zdołam. Dzielcie się więc opinią a jeśli macie pytania "walcie prosto z mostu" ;)

P.S.
Myślę że nie dubluję nikogo tematem :)
Proszę ja się włączę, znam tą grę. Z pozoru zmiany wydają się być do d.. ale patrząc ogólnie na kierunek zmian, można się spodziewać naprawdę ciekawych. Na pewno pozytywnych np: Czołg będzie się mógł zsunąć czy spaść ze skarpy jak będzie nieuważny.. Trudniej się celuje ale stare zasady obowiązują. Każdy czołg ma swoje gorsze punkty w które należy strzelać. Należy strzelać także w gąsienice. Jeśli jest w miarę bliski kontakt czołowy to należy strzelać w sam dół pancerza lub w działo. Ewentualnie w niektórych czołgach w lampy.. To na tyle- mam szpiega w elitarnym klanie ;)
Przydadzą się te rady. A co sądzisz o ekonomii?
Używam Hummela i stwierdzam, że nie opłaca się teraz w ogóle grać artylerią. Celowniczy na 100%, wrogi czołg stoi a szansa na czysty strzał jest nikła. Zdarzają się totalne pudła, a zakładając że wcześniejszy strzał był trafiony a nastawy celownika nie zmienione (prosto pod wieżę) to zaprawa to na czystą ironię ;) Może huragan nagle się zerwał. Expa wpada trochę, kasy również ale okazuje się że po załadowaniu amunicji jest się na minus.
Mam też zastrzeżenia do lekkich czołgów. Wcześniej poświęcałem się i szybkim rajdem odkrywałem gdzie wrogie jednostki się chowają ale teraz to znacznie trudniejsze. Zarobiony strzał od cięższego czołgu to 50% szans na zerwanie gąsienicy. To jak się tu bronić? Jak mam lekki i najniższy tier w grupie to niewiele można pograć? Takie mam wrażenia po zmianach. Co wy sądzicie?
Gracie w jakies gry? Ostatnio grywam troche w worldsoftank.pl i powiem Wam, ze niezle wciaga. Jesli ktos chcialby ze mna pograc to moj nick w grze to hum3ll. Gierka jest za darmo i polega na bitwie czolgow. Mam nadzieje, ze moderatorzy nie uznaja tego jaka reklame. Po prostu chcialem cos napisac bo jestem tu nowy :)