Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Program do masowego wysyłania wiadomości
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czy jak będę go używał zablokują mi chomika ?
Różni ludzie reklamują te programy, ale nie piszą o konsekwencjach ich używania.
Na pytanie o sposób działania takiego programu dostałem odpowiedż :
Ten program nie instaluje się w komputerze, więc system operacyjny jest obojętny.
Program integruje się ze stronkom chomikową,
Po otwarciu aplikacji trzeba zrobić 3 czynności:
1. Zalogować się na swoją stronkę chomiczka
2. Wczytać listę chomików, (można zrobić własną lub korzystać z gotowych dołączonych do programu)
3. Wczytać treść reklamy lub pozdrowień.
(Może to być tekst, lub obrazek czy gif, zapisany tak jak na chomiku w HTML)
I wysyłamy......Pozdrawiam

Kilka chomików, którzy pisali mi na PW i innym, że sprzedadzą takiego bota 2 dni później mieli skasowane konta.
Więc jeśli będą mieć podstawy do tego, to nie zawahają się Ciebie zablokować albo skasować Ci konto.

adam032

Dostaniesz Bana (zablokują ci chomika)
Ponieważ jest to niezgodne z regulaminem, spamujesz tak jakby w chomikowych rozmowach.

Pomogłem? Kliknij Podziękuj to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie Świadczy ;)

tonyviroos

jeśli nie będziesz spamował co 5 minut to może będziesz miał fart i nie dostaniesz bana, osobiście nie polecam stosowania tego typu spam botów. A kolejna sprawa to płacenie za tego spam bota, autor udostępnił go za free.
Jeśli chcesz się reklamować w ChR to poczytaj tutorial odnośnie używania Opery do tego celu.
(28.02.2011, 23:00)tonyviroos napisał(a): [ -> ]...Jeśli chcesz się reklamować w ChR to poczytaj tutorial odnośnie używania Opery do tego celu.

Skoro już kogoś odsyłamy, warto podać link: http://odjechani.com.pl/showthread.php?tid=223 :)

P.S.
tonyviroos - masz świetny avatar ;)

tonyviroos

(01.03.2011, 02:42)adam-as napisał(a): [ -> ]Skoro już kogoś odsyłamy, warto podać link: http://odjechani.com.pl/showthread.php?tid=223 :)

Mój błąd, nie podałem linka, przepraszam.

(01.03.2011, 02:42)adam-as napisał(a): [ -> ]P.S.
tonyviroos - masz świetny avatar ;)

Dziękuję :)

mabud73

A pomyślał ktoś o tym, czy programik ten nie śledzi nam tego co robimy na swoim komputerze?

Fajna sprawa:

Cytat:Ten program nie instaluje się w komputerze, więc system operacyjny jest obojętny.
1. Zalogować się na swoją stronkę chomiczka i hasełko leci w niepowołane ręce :)

2. Wczytać listę chomików, (można zrobić własną lub korzystać z gotowych dołączonych do programu)

Zaznaczony na niebiesko tekst, nasunął mi jedną myśl. Na pewno wiecie , jaką :)

Później jest lament i płacz bo chomiki kradną. Ja osobiście wolę sam poklikać 300-400 razy dziennie i mieć swojego futrzaka w miarę bezpiecznego :)

:idea: Przepraszam autora programu, jeśli osądziłem niesłusznie, ale fakt taki sam nasunął mi się na myśl.
Nie koniecznie trzeba logować się w tym programie a jak to zrobić wystarczy troszeczkę pomyśleć i będzie ok :D

tonyviroos

Jeśli mówimy o tym samym bocie, właśnie go sprawdzam i niedługo opublikuję tu wyniki testów bezpieczeństwa

David

(01.03.2011, 03:54)mabud73 napisał(a): [ -> ]A pomyślał ktoś o tym, czy programik ten nie śledzi nam tego co robimy na swoim komputerze?

Fajna sprawa:

Cytat:Ten program nie instaluje się w komputerze, więc system operacyjny jest obojętny.
1. Zalogować się na swoją stronkę chomiczka i hasełko leci w niepowołane ręce :)

Zaznaczony na niebiesko tekst, nasunął mi jedną myśl. Na pewno wiecie , jaką :)

Później jest lament i płacz bo chomiki kradną. Ja osobiście wolę sam poklikać 300-400 razy dziennie i mieć swojego futrzaka w miarę bezpiecznego :)

:idea: Przepraszam autora programu, jeśli osądziłem niesłusznie, ale fakt taki sam nasunął mi się na myśl.

I tu się zgodzę :)
Jakoś nie wierzą w dobroć gościa, co wymyślił "program do masowego wysyłania wiadomości" i go udostępnił za free.
Bo, po co mu to ? Mógłby sobie go zatrzymać dla ciebie i mieć reklamę na każdym chomiczku, a gdy rozpowszechni program bd jeden wielki spam ...
Więc wydaje mi się, że jest tu jakiś haczyk ...

Jeżeli się mylę to mnie poprawcie :D
Stron: 1 2