Odjechani.com.pl

Pełna wersja: znalezienie za mnie - Nowa forma zleceń chce wspomóc chomika początkującego
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Ostatnio staram się promować nowe chomiki. W tym tygodniu wpadłem na pomysł, że wybraniec zarobi w szybki sposób punkty dzięki temu, że pobiorę od niego materiały.

A teraz do rzeczy. Chcę dołączyć do mojej kolekcji serial Spartakus. Mam już sezon zatytułowany Krew i piach. Teraz poszukuję pozostałych dwóch sezonów. W pierwszej kolejności szukam Bogów Areny a potem Zemsta.

Niech zgłoszą się chomiki, które mają w swoich zbiorach wyżej wymienione materiały. Wymagana jest bardzo dobra jakość, format pliku avi i polski oryginalny lektor. Wymagany jest także cały, kompletny sezon. Waga pojedynczego pliku od ~350 MB do powiedzmy 600MB. Nie biorę w formacie HD, ma chodzić na standardowym odtwarzaczu DVD.

Spośród zgłoszeń wybiorę jednego szczęśliwca, bądź dwóch jeśli ten pierwszy nie będzie miał jednego z sezonów a następnie pobiorę od niego całość. Nagrodą za zlecenie będzie zastrzyk punktów z portalu chomikuj za pobranie plików no i może coś ekstra ode mnie. Bardzo wskazane jest, żeby był to chomik założony w 2012 roku, na tego będę patrzał przychylniej gdy będę się już decydował. Bardzo wskazane jest też podanie w zgłoszeniu linku do folderu w którym owy serial się znajduje, gdyż jestem leniwy i nie chce mi się szukać :-)

Jednocześnie zachęcam innych do wspierania akcji i nowych chomików. Liczę, że ten pomysł może się przyjąć.
Mam już u siebie oba sezony
Blachu82 napisał(a):Bardzo wskazane jest, żeby był to chomik założony w 2012 roku

Co prawda mój jest chyba troszkę starszy, ale tak naprawdę zacząłem się nim zajmowac po zmianie nazwy czyli ok 20.03.2012... wtedy zmieniłem całkowicie tematykę itd
Z braku innych zgłoszeń pobieram wszystko z chomika Java-Android. Dziękuję.
Ja również dziękuje :)