Odjechani.com.pl

Pełna wersja: rozsyłanie moich materiałów w ChR
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mam zlecenie i ogłaszam na nie przetarg.
Wynajmę miejsce w Chomikowych Rozmowach u osoby zainteresowanej na tydzień. Zadaniem osoby będzie wysyłanie kodu html z moją reklamą i odnośnikiem do mojego profilu.
Interesują mnie osoby, które mają program do reklamy chomika, gdyż reklama ta będzie zajmowała cały możliwy przydział znaków wiadomości.

Reklamy tej nie będzie można edytować. Interesuje mnie około 1000-1500 reklam dziennie minimum więc dlatego szukam osoby z programem.

Chętne osoby, które chcą dorobić niech dopisują się w temacie poniżej podając cenę i nazwę swojego chomika (w celu określenia wiarygodności).
A, a jaką sumę punktów przelejesz ?
To jest przetarg !
Czyli ty proponujesz ile za usługę bierzesz :P wygra ten który bierze najmniej.
Posiadam nie używanego chomika z botem. 50 tyś za tydzień i czy masz listę?
lista sie znajdzie. Jest na niej około 100 chomików. Wystarczy mi 8 x przelecieć listę od początku do końca powiedzmy co 1 - 2 godziny
ok, trochę mała ale zawsze :)
tylko najlepsze chomiki, codziennie odwiedzane przez setki osób
ok, to ja się zgłaszam reklamy będę rozsyłał z chomika dawid123456789 posiada bota cmpro. mój chomik to kinowe_hity cena 50 tyś za tydzień
Blachu82 ty jesteś naprawdę jakiś dziwny krytykujesz spam a teraz zlecasz spam to jest chore.
Nie wiesz o co chodzi dokładnie, więc skończ krytykować.
Stron: 1 2