Witam,
Czy jakiś chomiczek miał by ochotę zachomikować kilka moich filmów za punkty? Interesują mnie popularne chomiki które mają sporo unikalnych wejść IP. Ilość punktów do negocjacji
Czekam na propozycje
O ten folder mi chodzi:
http://chomikuj.pl/MarkusMarkus/!+Polecane+!
witam chomikujcie mój folder z plikami gwarancja dużych punktów [link usunięto]
hasło do tego folderu to bezecny
To nie fair, że zapraszasz do chomikowania większe chomiki. Ci malutcy nie mają szans?
Jestem chętna do zachomikowania tego folderu
(12.04.2012, 17:51)desiderata napisał(a): [ -> ]To nie fair, że zapraszasz do chomikowania większe chomiki. Ci malutcy nie mają szans?
No wiesz jak bym wszystkim rozdawal punkty to sam byn nie mial
ale moze mala sume dam mniej slawnym chomikom.
(12.04.2012, 17:57)kinia1606 napisał(a): [ -> ]Jestem chętna do zachomikowania tego folderu
ok, a ile bys chciala za zachomikowanie to strony glownej swojego chomika?
Super są te filmy, mogę polecić. A ile płacisz? I na jaki okres czasu?
(12.04.2012, 18:32)Blachu82 napisał(a): [ -> ]Super są te filmy, mogę polecić. A ile płacisz? I na jaki okres czasu?
Wlasnie uploadowalem z mojego twardgo dysku. Jak juz wczesniej mowilem nie znam sie na wycenie wiec czekam na oferty
A na okres to moze na poczatek miesiac, zobaczymy jak pojdzie a potem moge zawsze doplacic
Pozdrawiam
A pasowało by ci jak bym zachomikowała do folderu np o nazwie FILMY FREE wtedy większe by były pobrania???
(12.04.2012, 18:43)kinia1606 napisał(a): [ -> ]A pasowało by ci jak bym zachomikowała do folderu np o nazwie FILMY FREE wtedy większe by były pobrania???
Ale to by bylo oszustwo poniewaz to nie jest za free
a 3000 pkt za GB to a wiele za duzo nawed 1000 za GB to sporo!
Edit: mysle kolo 400 pkt za 1gb, zeby moglo to byc dla mnie oplacalne
A kto powiedział że nie będzie za free??? Właśnie za te punkty które wysłałeś ustawiłam free i już działa ;-) dla chcącego nie ma nic trudnego