Odjechani.com.pl

Pełna wersja: zachomikowanie 9 filmów (8,21GB)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,

Czy jakiś chomiczek miał by ochotę zachomikować kilka moich filmów za punkty? Interesują mnie popularne chomiki które mają sporo unikalnych wejść IP. Ilość punktów do negocjacji :) Czekam na propozycje Ok

O ten folder mi chodzi: http://chomikuj.pl/MarkusMarkus/!+Polecane+!
witam chomikujcie mój folder z plikami gwarancja dużych punktów [link usunięto]
hasło do tego folderu to bezecny
To nie fair, że zapraszasz do chomikowania większe chomiki. Ci malutcy nie mają szans?
Jestem chętna do zachomikowania tego folderu ;)
(12.04.2012, 17:51)desiderata napisał(a): [ -> ]To nie fair, że zapraszasz do chomikowania większe chomiki. Ci malutcy nie mają szans?

No wiesz jak bym wszystkim rozdawal punkty to sam byn nie mial :) ale moze mala sume dam mniej slawnym chomikom.

(12.04.2012, 17:57)kinia1606 napisał(a): [ -> ]Jestem chętna do zachomikowania tego folderu ;)

ok, a ile bys chciala za zachomikowanie to strony glownej swojego chomika?
Super są te filmy, mogę polecić. A ile płacisz? I na jaki okres czasu?
(12.04.2012, 18:32)Blachu82 napisał(a): [ -> ]Super są te filmy, mogę polecić. A ile płacisz? I na jaki okres czasu?

Wlasnie uploadowalem z mojego twardgo dysku. Jak juz wczesniej mowilem nie znam sie na wycenie wiec czekam na oferty :) A na okres to moze na poczatek miesiac, zobaczymy jak pojdzie a potem moge zawsze doplacic :)

Pozdrawiam
A pasowało by ci jak bym zachomikowała do folderu np o nazwie FILMY FREE wtedy większe by były pobrania???
(12.04.2012, 18:43)kinia1606 napisał(a): [ -> ]A pasowało by ci jak bym zachomikowała do folderu np o nazwie FILMY FREE wtedy większe by były pobrania???

Ale to by bylo oszustwo poniewaz to nie jest za free :D a 3000 pkt za GB to a wiele za duzo nawed 1000 za GB to sporo!

Edit: mysle kolo 400 pkt za 1gb, zeby moglo to byc dla mnie oplacalne :D
A kto powiedział że nie będzie za free??? Właśnie za te punkty które wysłałeś ustawiłam free i już działa ;-) dla chcącego nie ma nic trudnego :P
Stron: 1 2