Odjechani.com.pl

Pełna wersja: listy chomików
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wykonam listy chomików z podziałem ze względu na typ konta (Friend, Explorer, Maniac) - do czego wykorzystacie listę to już nie mój interes ;)

NIE AKTUALNE

Możliwe jest zamawianie wielokrotności tej sumy (1000, 1500, 2000, ... chomików)

listę dostajesz w pliku .txt

Czas oczekiwania na listę - zależy od ilości i od dnia (czasem więcej / mniej wejdzie w danym dniu chomików z danym typem konta ; d)

Zamówienia proszę składać w tym wątku (lub w ostateczności na PW).
A się dopytam... czy jest możliwość stworzenia listy 500 chomików które mają powyżej 250 odwiedzin dzień?
Niestety ale nie (za dużo roboty) mogę jedynie podzielić tak jak w ofercie (friend, explorer, maniac).
szkoda... dodaj jeszcze ice :D
Mało ich jest ;)
(dlatego nie mam w ofercie)
A mixy mogą być?
Tak ;p

cena do uzgodnienia wtedy (zależy od ilości chomików na liście)
Szymonie, czy moglbym kupic 250 chomikow maniakow za 20 tys? I do tego znasz jakies boty lub osoby ktore moja reklame mogli rozsylac w ChR? I calkowity koszt za ta liste + ten bot/osobe (jesli masz/znasz)

Pozdrawiam :)
MarkusMarkus napisał(a):Szymonie, czy moglbym kupic 250 chomikow maniakow za 20 tys?
Tak nie ma problemu ;P

Napiszę do ciebie na PW (na forum) jak będę miał listę to mi pkt przelejesz a ja ci dam listę :)

MarkusMarkus napisał(a):I do tego znasz jakies boty lub osoby ktore moja reklame mogli rozsylac w ChR?
Rozsyłam reklamę - http://chomikuj.pl/simio/*e2*96*a8+Reklama
(na chwilę obecną nie mam czasu na indywidualne reklamy)