Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Napisy, kolorowy tekst na Chomikuj.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakie znacie strony do robienia kolorowych napisów np Strefa Vip lub Polecane chomiki
Ja używam cooltext tam wykonałem moją sygnaturę, nie polecam gitlerów są za kolorowe i za wyzywające
a wy?
Ja wolę używać programów graficznych typu photoshop czy gimp. Tam możliwości są nieograniczone. Czy to 3D, szklane, żelowe, ruchome to zawsze świetnie się prezentują. Co do cooltexta to też jest dobry.
Ja również preferuję programy graficzne, w szczególności PhotoShop'a jednakże z gotowych generatorów zerknij na ten: http://liczniki.org/index.php?mod=brokacik
Osobiście z niego nie korzystam, jednakże tobie może przypaść do gustu.
to znaczy wiecie ja tez robię w gimpie ale na stronce internetowej jest znacznie szybciej i prawie ten sam efekt
ja robię jedynie na stronie cooltext.com
closer9 napisał(a):to znaczy wiecie ja tez robię w gimpie ale na stronce internetowej jest znacznie szybciej i prawie ten sam efekt

To zależy o jaki efekt ci chodzi. Photoshop to narzędzie warte opanowania, a nie spotkałem się ze stroną lepszą od cooltext.com, więc chyba nie prędko poznasz lepszą o ile taka istnieje.