Witam
Stworzyłem prostego bota do usuwania wiadomości z chomikowych rozmów. Myślę, że będzie on przydatny dopóki chomikuj nie wprowadzi opcji usuwania wszystkich wiadomości CHR naraz. Nie będę już ukrywać nazwy swojego chomika więc dla ścisłości jestem (a jednak będę)
. Bot jest dostępny u mnie na chomiku w folderze "Różne Ciekawe" w jednym z podfolderów oznaczonych gwiazdką.
Zapraszam do testowania i mam nadzieję, że pomogłem tym programikiem.
A czy bot czasami nie zbiera haseł do kont ?
Oczywiście że nie, chociaż obawy są słuszne, ponieważ nie ma problemu ze zrobieniem czegoś takiego. Nie wiem jak mam wam udowodnić, że ten bot jest w porządku. Zarabiam wystarczającą liczbę punktów dziennie, aby do końca życia utrzymywać konto maniac z dużą nawiązką. W dodatku gdybym miał kraść komuś konto, to i tak długo bym go nie miał, admini zbanowali by moje konto, a punkty które ukradłem zostałyby mi odebrane.
PS: No i nie ujawnił bym długo skrywanej nazwy konta na tym forum gdybym miał zamiar kraść konta.
To zaczynam go testować
Edit:
Program oceniam na 10/10, gdyż usuwa szybko wiadomości.
Dobrze, że kasuje wiadomości od tyłu, tzn nie od pierwszej, a od ostatniej strony.
Nazwa bota i ikonka też fajne
U mnie działa znakomicie
Prosiłbym o komentowanie, czy bot działa poprawnie. Tutaj na forum, bądź w komentarzach tego pliku na chomiku.
Na początku myślałem że nie działa
ale jak już skończyło byłem pewien podziwu
. Grat za program
Powiedział byś w czym go robiłeś?
W Visual Studio 11 Beta, a program napisałem w języku C#
Extra, polecam!
Jeżeli, ktoś z was ma wolniejszy internet to mam małą radę.
Program łączy się z przeglądarką Internet Explorel, więc wchodzimy w tą przeglądarkę i potem
NARZĘDZIA >
Opcje internetowe > zakładka
Zaawansowane > szukamy teraz w oknie
Multimedia > i nie co poniżej odznaczamy "ptaszka" z pola
Pokaż obrazy
Klikamy zastosuj i ok, potem wyłączamy Interner Explorer, włączamy Chomik Spam Remover i cieszymy się szybszym ładowaniem strony.
Mam nadzieję, że pomogłem
A można by było zrobić tak, aby program łączył się z Google Chrome a nie Internet Explorerem ?