Odjechani.com.pl

Pełna wersja: opisywanie moich plików.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć.
Dziennie mojemu chomikowi dostarczam ok. 30 filmów i kilkanaście audiobooków, jednak nie mam czasu, aby opisać i przydzielić je do odpowiedniego folderu. Postanowiłam więc znaleźć osobę, która byłaby chętna robić to za mnie, oczywiście za punkty.
Ktoś, to się zgłosi i będzie chętny do współpracy otrzyma specjalne hasło do mojego chomika, które będzie przed nim otwierała nowe możliwości związane z kontem.
Osoba "pracująca" dla mnie za punkty będzie miała za zadanie dodawać folder np. filmu, umieścić w nim obrazek i opis skopiowany np. z strony FilmWeb. Po stworzeniu takiego foldera będzie musiała jeszcze przenieś do niej dany plik. Okładki, które chcę w folderach są już przy plikach i wystarczy skopiować ich adres. Opisy niestety trzeba znaleźć w Internecie. Za tworzenie takich folderów chcę płacić 100 pkt za jeden.
Oczywiście, jeżeli ktoś chce, może podjąć się również opisywania plików, które jeszcze nie zostały oznaczone. W przypadku podjęcia się i tego zadania dana osoba będzie musiała znaleźć okładkę filmu, czy innego pliku - podam stronę z takimi okładkami jakie umieszczam na chomiku, skopiować z np. FilmWeba czas trwania i sprawdzić, czy np. film jest z lektorem, dubbingiem, czy napisami - zazwyczaj jest to podane w nazwie pliku. Za to również płacę 100 pkt.

Szacuję, że zrobienie jednej z tych opcji trwa ok. 2 min. Jeżeli chodzi o wykonywanie obu to jest to praca na ok 3-5 min. Zależy od wprawy.

Obecnie na moim chomiku do opisania jest kilkanaście plików, za więcej niż 30.000 punktów. Oczywiście punkty płaciłabym od razu, tego samego dnia, pow wykonaniu roboty.

Wiem, że mój opis jest nieco chaotyczny, więc najlepiej zobaczcie jak to wygląda w praktyce: chomikuj.pl/Ledina/*e2*97*99+FILMY+DIVX+-+XVID+*e2*97*99/*e2*96*ba+13+duch*c3*b3w

Chętnych proszę o kontakt na PW. Pytania można również zadawać tutaj.

Pozdrawiam.