Odjechani.com.pl

Pełna wersja: grafikę, skrypty, całe kody chomikowe, strony www (...) wszelkiego rodzaju
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Karol

Nawet na stronie kamilxio jest mój baner na top listę a więc klikamy,klikamy...

Proszę o wykonanie grafiki tj. Banerek na Top listę wymiarów 468 na 60 wszystkie sugestie zostawiam dla ciebie ( ale chcę mieć wgląd do projektu ) kolory jakie mogą być to fiolet - żółty i oczywiście gdzieś te panie do wyboru :
[Obrazek: beznazwynv.png] [Obrazek: seatleoncuprapieknedzie.jpg]
[Obrazek: seatleoncuprapieknedzie.png]

także baner wymiarów : 453px na 468px tutaj wszystko w sugestii twojej.
Spoko luzik. <projekt napisze ci na priv>Postaram się to dzisiaj wykonać. Info dla wszystkich. Proszę umieszczać tutaj wyłącznie zamówienia, nie żadne komentarze.

Proszę moderatorów o usunięcie zbędnych komentarzy. Temat został założony w sprawie grafiki i wykonywania stron. Mają zostać tylko zamówienia, moje odpowiedzi na nie i główny temat. Resztę prosił bym usunąć.

Ok oto grafy:

Mała:
[Obrazek: 6n6kxf7t.png]

Duża:
[Obrazek: fkl8od5j.png]

Średnia:
[Obrazek: jfd9ofmw.png]
To ja poproszę banerek reklamowy typu średni ;D Motyw obojetny. Dokładniej to wszystko zostawiam w twoją ingerencję.
Ok spoko.

Oto twoja grafika:
[Obrazek: htuf7fm7.png]
No ok dzięki.
Ja chciałbym zamówić całego chomika.
Dokładniej mówiąc:
Baner dla chomika
Baner reklamujący free (ogólnie bez szczegółów)
Baner reklamowy zachęcający do wejścia z okładkami hitów, jakie mam na chomiku (gry filmy itp)
Menu (działające na zasadzie tego co mam).
Na stronie głównej licznik i zmieniające się newsy.
Wyszukiwarka w ostatniej zakładce.
W polecanych przygotowana tabela do avatarów chomików.
W hitach jedno z dwóch rozwiązań:
1. Kategorie - filmy, gry, muzyka, seriale - po kilka okładek w wierszu
2. Te same kategorie, tylko zamiast kilku okładek obok siebie, jeden większy obrazek gif ze zmieniającymi się okładkami.
Jak będą jakieś pytania to proszę na priv na chomika guardian168.
Przed zabraniem się za pracę proszę o wycenę zlecenia ;]
Ok zaczynam robić od jutra.

Osoba zamawiająca kod chomikowy nie odpowiada od dłuższego czasu. Zamówienie zostaje odrzucone.
Wykonujesz też kody do menu , bez grafik , sam kod ?
Ja chciałbym zlecić wykonanie baneru oraz może reklamy. Proszę o kontakt na chomiku: http://chomikuj.pl/kapox i podanie ile by to mogło kosztować :)
Stron: 1 2