Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Powrót Starego sposobu opisywania Folderów.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

kerrax

Wrócił poprzedni sposób opisywania Folderów na chomiku :D Screen zrobiony dosłownie 3 minuty temu :)

[Obrazek: 215ba4d58de8ae84med.jpg]
Potwierdzam, też już to zauważyłem.
Nie będę oceniał czy to dobrze czy źle.

mabud73

Myślę że powrót spowodowany interwencją niezadowolonych użytkowników na czas poprawienia błędów chomikowych programistów. Miejmy tylko nadzieję że błędy owe zostaną usunięte i zostanie nam udzielone prawo wyboru sposobu edycji folderu głównego.

Na potwierdzenie, też sprawdziłem u siebie.

[Obrazek: edytor.jpg]

kerrax

Mabud dokładnie :D moim zdaniem niech oni lepiej wprowadzą coś naprawdę użytecznego :D
Dobrze ze wrócili do starego opisu
Ale mogli by zostawić możliwość bardziej zaawansowanej edycji kodu html w opisie folderu abym mógł dodać swoją wymarzoną wyszukiwarkę do danego folderu która ułatwiła by wyszukiwanie plików z pośród dużego ich zbioru.
o powrocie starego menu pisałam i ja na

Nowa funkcja dla opisu folderów

ale jednak nie wszystko wróciło do dawnej postaci , bo teraz już nie ma kodów

podpowiedzi jakie były dawniej pod polem wklejania treści np kod dla obrazka linka

ale jedno jest OK... znowu opisy dobrze sie pokazują , co można zobaczyć na

http://chomikuj.pl/gosialima

Pozdrowienia dla wszystkich

download

z opisami było lepiej, szybciej okładkę się dodawało, ale skoro tak zadecydowali, to nic się nie poradzi.

Beata

Ja nie miałam zastrzeżeń ani do jednej ani do drugiej opcji w moim wypadku obie działały poprawnie.