Odjechani.com.pl

Pełna wersja: opisywanie plików !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Zlecę opisywanie plików.
Mam gotowy html , tylko wystarczy wkleic opis filmu , rok.
propozycje składać na forum , lub gg 15503482
O jakiej ilości punktów od filmu mówimy?
150-200 pkt / film ?
PILNE !!
ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ CHĘTNY ?
Ja mogę. Ile miałbym opisać filmów ??
Już niebawem pojawi się program do automatycznego opisywania filmów na chomiku, wystarczy wkleić do programu szablon html i podać link do folderu z filmami do opisania.
Kilka dni temu były beta testy programu i wypadły bardzo dobrze. ja opisałem w ten sposób prawie 50 filmów w kilka minut.
Jak tylko pojawi się program to dam znać.
Kolejny bot zwiększający ruch sieciowy. Ja bym był ostrożny, gdyż taki program będzie potrzebował login i hasło.

Ja tam wolałbym, żeby dodali taką opcję w chomikboxie jak jest przy chomikowaniu z przeglądarki. Opis dodawany razem z plikiem.
Do spambotów też trzeba hasło podawać a jednak ludzie ich używają.
Jaki wpływ na zwiększenie ruchu sieciowego będzie miał program do opisywania wstawek ?
Program opisujący pliki robi to samo co Ty opisując ręcznie, jedynie robi to szybciej i nie musimy wszystkiego robić sami dla każdego pliku osobno.
Nie chodzi o mnie tylko o administrację. A spamboty są w tej chwili w miarę zaufanymi programami, a przynajmniej te co znam.
Wybacz, ale Ciebie nie znam stąd moje podejrzenia. Mam do tego prawo, ale nie obraź się, bo nie o to mi chodzi.
Program do opisywania nie jest zabroniony regulaminem chomikuj.pl i to nie ja robię program tylko piszę o nim bo go testowałem.
to może chociaż powiesz jak sie nazywa program jak testowałeś ?
a na jakiej zasadzie on działa ?
podajesz tytuł i opisze go ?
jak to możliwe ?
Stron: 1 2