Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Kupię punkty chomikuj - każda ilość.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, kupię każdą ilość punktów chomikuj :) Płacę 80gr za 10.000 :)
wolałbym sprzedać na allegro tam więcej bym zarobił za 70.000 punktów 9 zł a u pana tylko 5,60 zł ale pewnie skupywać za 80 gr a sprzedawać za 1,60 zł .
(04.05.2012, 16:06)chudzienki napisał(a): [ -> ]wolałbym sprzedać na allegro tam więcej bym zarobił za 70.000 punktów 9 zł a u pana tylko 5,60 zł ale pewnie skupywać za 80 gr a sprzedawać za 1,60 zł .

Cena allegro to 20tyś za niecałe 3zł... czyli faktycznie, lepiej sprzedać na allegro.
Dla mnie oferta jest mało atrakcyjna :(.

Pozdrawiam.
Nikt Cię nie zmusza do sprzedawania w takiej cenie więc możesz darować sobie takie komentarze jeden i drugi. Odstraszacie mi potencjalnych klientów. Nie każdy ma możliwość sprzedania na allegro (np. allegro +18)
lazzarov napisał(a):Nikt Cię nie zmusza do sprzedawania w takiej cenie więc możesz darować sobie takie komentarze jeden i drugi.

Masz prawo do odmiennego zdania ale niestety, jesteśmy na forum i licz się z tym ,że nie każdy będzie miał takie zdanie jak Ty.
Obaj (póki co) wyraziliśmy swoją opinie bo na tym polega dyskusja.

lazzarov napisał(a):Nie każdy ma możliwość sprzedania na allegro (np. allegro +18)

Uważam ,że w dzisiejszych czasach niemal każdy ma konto na tym serwisie a przynajmniej każdy ma możliwość wystawienia przedmiotu (czy to od siebie czy od znajomego).

lazzarov napisał(a):Odstraszacie mi potencjalnych klientów.

Klient ma prawo znać Twoje ceny jak i ceny konkurencji.

Pozdrawiam.
Hans napisał(a):Uważam ,że w dzisiejszych czasach niemal każdy ma konto na tym serwisie a przynajmniej każdy ma możliwość wystawienia przedmiotu (czy to od siebie czy od znajomego).
Uważać sobie możesz wiele a jednak tak nie jest. Przypominam, że wielu użytkowników chomikuj z którymi miałem kontakt to osoby poniżej 18 roku życia.
Hans napisał(a):Klient ma prawo znać Twoje ceny jak i ceny konkurencji.
Owszem ale nie musisz ich mu podsuwać gdyż sobie nie życzę w tym temacie. Załóż sobie osobny temat i podyskutuj o cenach. Poza tym ludzie często dorabiają się na nieświadomych nabywcach a to nie jest nielegalne.
lazzarov napisał(a):Nie każdy ma możliwość sprzedania na allegro (np. allegro +18)

Allegro jakiś czas temu wprowadziło konto 'Junior', które może założyć każda osoba, która ukończyła 13 rok życia.
lazzarov nie rób zamieszania i kup sobie na allegro.
lazzarow... to jest forum... od czego jest forum? Od dyskutowania. Więc chyba mamy prawo wyrazić swoje zdanie na temat Twojej oferty. Jak pewnie zauważyłeś doradzamy Ci co powinieneś zrobić by Twoja oferta była bardziej atrakcyjna.

To tyle ode mnie.
Pozdrawiam Dawid
P.S. Sorki za offtop
P.S.2 [Obrazek: c4bbff00ef.png]
Tu macie ofertę chomikuj.pl
No cóż widzę tutaj nic się nie zdziała a jednak już wcześniej punkty kupowałem po takiej cenie :P
Stron: 1 2