Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Metallica zagra ,,na żywo'' cały ,,Czarny album'' - czy to dobry pomysł?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak wszyscy wiedzą już za kilka dni na warszawskim lotnisku Bemowo, Metallica zagra cały swój ,,Czarny album''. Co myślicie o takim graniu płyt na koncercie? A może wolicie usłyszeć bardziej przekrojowy materiał? Myślę,że pomysł grania ,,na żywo'' płyt jest ciekawy bo można usłyszeć materiał z okresu gdy nie mieliśmy okazji ich posłuchać na koncertach. Z drugiej strony po wydaniu tego albumu na Metalikę spadła fala krytyki za to ,że zespół się sprzedał i zdradził ,,thrash metalowe ideały''. A jak Wy to postrzegacie? Pamiętacie moment gdy po raz pierwszy usłyszeliście ,,Czarny album''? Zapraszam do dyskusji!

Metallica - Enter sandman
Uważam ,że tracklista powinna składać się z utworów z całej dotychczasowej dyskografii zespołu.
Ja z Black Album lubię aż 4 piosenki na 12 w albumie...

marcin1979 napisał(a):Pamiętacie moment gdy po raz pierwszy usłyszeliście ,,Czarny album''?

Na oko będzie 3-4 lat.

Pozdrawiam.
A ja 5 - lat temu ten album usłyszałem i nie żałuje . Niby czemu ma coś się stać naprawdę to prestiżowy koncert dla Polski w końcu to Metallica:)