Odjechani.com.pl

Pełna wersja: nowa karta graficzna GF GTX670
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gigabyte zaprezentował nową kartę dla wymagających graczy - GV-N670OC-2GD. Model ten, zbudowano w oparciu o procesor graficzny Nvidia Kepler, składający się z 1344 rdzeni CUDA i wytworzony w wymiarze technologicznym 28nm. GV-N670OC-2GD wyposażony jest także w szybkie pamięci GDDR5 oraz autorski system schłodzenia Gigabyte Windforce z technologią Triangle Cool.
7
Karta wspiera standardy Microsoft DirectX 11 i PCI-Express 3.0 oraz technologie Nvidia 3D Vision Surround, 3D Vision, PhysX i 3-way SLI. GV-N670OC-2GD wykorzystuje również zalety rozwiązania jakim jest Nvidia GPU Boost, które odpowiada za automatyczne podbijanie zegarów karty graficznej,
[Obrazek: r,id,d14zMjA7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2Y...ReMQ==.jpg]
Najlepsza karta graficzna w tej cenie. Dobre chłodzenie małe zużycie prądu ;) Nic tylko brać ;)
no właśnie mi tez sie tak wydaje :) dlatego to dodałem :P
hmm może się skuszę. Ale poczekam na opinie. A jaka jest cena producenta ?
~1680 zł :)
Rzeczona karta graficzna kosztuje bowiem 470 dolarów
Pewnie kupię po wakacjach. ;) Mam wielki sentyment do kart Nvidii i nigdy się nie zawiodłem na ich procesorach graficznych, a już na pewno nie na tych umieszczonych na kartach Gigabyte. Polecam
to w końcu 1680 czy 470???
hmm może też się skuszę na nową kartę do kompa ;)
(30.07.2012, 17:31)szybcior1998 napisał(a): [ -> ]to w końcu 1680 czy 470???
hmm może też się skuszę na nową kartę do kompa ;)

470 dolarów to prawie 1600zł, czyli na to samo wychodzi ;]
Prawda to najlepsza karta w tej cenie.
Miałem możliwość grać na niej (spięta w SLI) na 3 monitorach każdy 1920x1080 czyli 3x Full HD.
Grafika wymiatała, Battlefield 3 czy Max Payne 3 na full detalach śmigał aż miło. Sam się zastanawiam
czy nie zainwestować w tą kartę chociaż z mojego Radeona 7870 jestem zadowolony.