Odjechani.com.pl

Pełna wersja: System oceny pliku
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Zauważyłem właśnie, że chomikuj wprowadziło opcję oceniania plików.

[Obrazek: ocena.JPG]

Myślę, że i tak będę bardziej zwracał uwagę na komentarze. Tak czy inaczej podoba mi się to. Ok

Plik można ocenić tylko u innego chomika klikając w gwiazdkę która pojawia się po najechaniu myszką na plik, tak jak w przypadku pobierania czy odtwarzania. Ocena jest w skali od 1-5.

EDIT:
Po waszych uwagach zmieniłem zdanie, to jest głupie.
interesująca funkcja tylko nurtuje mnie pytanie czy ktoś na "złość" jakiemuś wrogowi nie będzie zaznaczał 1 gwiazdki i tym odstraszał pobierających jak nie będzie komentarzy przy danym pliku
ale pomysł bardzo dobry :D
Heh właśnie też zauważyłem że taka opcja się pojawiła :D rano jeszcze jej nie było ale wydaje się to ciekawą perspektywą :)
Fakt to fakt, a ocena nie świadczy o jakości pliku, ponieważ jak ktoś nie lubi danego utworu czy filmu, to nie znaczy, że wstawka jest beznadziejna. Tak czy siak system oceny powinien mieć możliwość wyłączenia.
No cóż masz rację, nawet że jakaś osoba nie lubi inne to na złość da wszędzie ocenę "1" Żeby ludzie mniej pobierali... Co do możliwości wyłączenie masz razję
Lepiej, żeby tego nie było. Jeszcze nie ucichły sprawy z kancelariami prawnymi. Im mniej wiadomo o ilości pobrań pliku tym lepiej.
Ciekawe przyda się :)

Do swordancer: Swoje pliki także można oceniać.
Diablo09 napisał(a):Do swordancer: Swoje pliki także można oceniać.

Nie można ;)

(nie wiem jak z zachomikowanymi ale własnego uploadu nie mogę ; p)
Zachomikowane pliki można oceniac :P
Powinna być możliwość oceny dopiero po pobraniu.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7