Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Spotykane błędy na Chomikuj.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie,

czytając kilka waszych postów odnośnie portalu Chomikuj i
problemów z jego poprawnym działaniem zakładam dla
was specjalny wątek, w którym proszę abyście zamieszczali
błędy z jakimi spotkaliście się na chomikuj.pl.

Więc i ja podzielę się z wami swoimi problemami.

Napotkany błąd:
Wchodząc do podfolderu na innych chomikach po chwili
samoczynnie zostaję przeniesiony do jego głównego katalogu.
Niestety, ale nie ty jeden masz ten problem. Chomikuj od jakiegoś czasu bardzo dziwnie się zachowuje, a wg. google niedawno mogła być ofiarą ataku hakerów.

Napotkany błąd:
Chomikuj automatycznie przenosi mnie do podglądów wideo oraz plików i ciągle te podglądy przeskakują z jednego na drugi.
Skoro tutaj piszemy o błędach na chomikuj napiszę swoje spostrzeżenie, między innymi podczas próby przeniesienia pliku pokazywało mi się okienko:
[Obrazek: 1-1337509604.png]
A to ciekawe, bo ja też tak miałem kilkanaście razy, ale potraktowałem to jako mój błąd, gdyż na myszce mam klawisze do powrotu na poprzednią stronę i dość lekko chodzą. Tłumaczyłem sobie, że musiałem przez przypadek nacisnąć, choć nie chciało mi się w to wierzyć do końca, gdyż zazwyczaj jestem pewny tego co robię. Ale nie miałem lepszego wytłumaczenia.
Napotkany błąd:
Sprawa wygląda podobnie jak u Barona. Wchodząc do różnych folderów na chomiku, zaraz po załadowaniu się całej strony, ni z tego ni z owego zostaję przerzucony na stronę poprzednią. Rożnica właśnie polega na tym, że u mnie ląduje się strona poprzednia, ale może to zależeć od tego, że na inne chomiki wchodzę najczęściej ze strony wyszukiwarki chomikowej.
Napotkany błąd:
Oprócz wywalania do głównego folderu i co jakiś czas z pupki wziętego "ładowania" obok nicku wylogowuje mnie samoczynnie co jakiś czas, co przed ostatnimi zmianami nie miało miejsca. I to wylogowuje w dziwnych odstępach czasu - raz co kilka godzin, raz podczas rozsyłania wiadomości do CHR.
Ja mam podobną sytuację jak kolega wyżej i to od dawna.

Przeglądam sobie chomiki - wszystko ok klikam pobierz plik i informacja "musisz być zalogowany"
Loguje się pobieram, wchodzę na kilka innych chomików i znowu wylogowany.

A jak wysyłam reklamy - to w momencie kiedy w przeglądarce otwiera mi się naraz więcej jak 5 chomików to prawie na 100 % zaraz jestem wylogowany i wszystkie karty muszę przeładować- każdą z osobna.

Czasami nawet zalogowałem się i nic nie robiłem a po pewnym czasie odświeżam stronę by zobaczy czy nie mam nowych wiadomości i znowu wylogowanie...
saturas napisał(a):A jak wysyłam reklamy - to w momencie kiedy w przeglądarce otwiera mi się naraz więcej jak 5 chomików to prawie na 100 % zaraz jestem wylogowany i wszystkie karty muszę przeładować- każdą z osobna.
Napotkany błąd:
Tak samo mam. Jak otworzę 5 kart w FF12 z chomikami to zawsze mnie wylogowuje. Czasem nawet zdarza się, że tak się dzieje gdy otwieram już pierwszego. Może to wina przeglądarki?
Google chrome, wylogowuje mnie według własnego widzimisię, więc chyba nie wina przeglądarki.
a miałem kiedyś taki problem że jak naciskałem na jakiś podfolder to nieraz przenosiło mnie do głównego folderu ale to mogła być wina wolnego internetu i słabego kompa teraz jest ok
mam takie wrażenie że na ogół się tak dzieje jak chomiki mają przekierowania z menu głównego :( tak zwane ,,mini menu ,,