Witajcie,
chcę was z radością poinformować, że nasze grono Pań
w ekipie forum Odjechani.com.pl powiększa się o jedną intrygującą osobę.
Jest nią nasza i Wasza koleżanka
Vilandra.
Od dzisiaj będzie nosić nową blachę
Junior Moderator
W celu objęcia konkretnego działu skontaktuj się ze mną poprzez system PW.
No proszę. Mógłbym być jasnowidzem. Choć nie zdradzałem tego publicznie to czułem, że przybędzie nam ekipy i w dodatku liczyłem na tą Panią. Tym bardziej jestem zadowolony. Gratuluję awansu. Mam nadzieję, że nadmiar obowiązków pozwoli jednak na udzielanie się w opowiadaniu.
Vilandra - gratuluję wypracowanej rangi.
Cieszę się, że powiększyłaś ambitną, żeńską część naszego zespołu.
Twoja obecność została zauważona przede wszystkim przez samych Użytkowników forum Odjechani.com.pl, a to świadczy o dużej aktywności i otwartości na nowych ludzi. Witaj w zespole obsługi forum. Tak trzymaj!
Bardzo się cieszę, że nasza ekipa powiększa się o nowy komplet jajników i to akurat tych konkretnych jajników.
A tak serio, to moim zdaniem Vilandra w pełni sobie zasłużyła na tę rangę - ciekawymi wypowiedziami, kulturą osobistą i oczywiście poprawną pisownią, za co od razu Ją polubiłam.
Gratuluję!
Kochani dziękuje wam za te miłe słowa. Cieszę się niezmiernie, że zostałam przez was tak ciepło przyjęta.
Jednocześnie składam podziękowania administracji - przede wszystkim za to, że stworzyli miejsce przyjazne dla użytkowników i takie, do którego chce się wracać, ale również za wyróżnienie, jakim mnie obdarowali
Wróciłam z pracy, zalogowałam się, a tu taka niespodzianka