Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Vilandra - awans na Junior Moderatora
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie,

chcę was z radością poinformować, że nasze grono Pań
w ekipie forum Odjechani.com.pl powiększa się o jedną intrygującą osobę.
Jest nią nasza i Wasza koleżanka Vilandra.

Od dzisiaj będzie nosić nową blachę Junior Moderator

[Obrazek: junior.png]

W celu objęcia konkretnego działu skontaktuj się ze mną poprzez system PW.
Gratulacje Brawo
No proszę. Mógłbym być jasnowidzem. Choć nie zdradzałem tego publicznie to czułem, że przybędzie nam ekipy i w dodatku liczyłem na tą Panią. Tym bardziej jestem zadowolony. Gratuluję awansu. Mam nadzieję, że nadmiar obowiązków pozwoli jednak na udzielanie się w opowiadaniu.
Serdeczne gratulacje ;)
Gratulacje Ok
Vilandra - gratuluję wypracowanej rangi.
Cieszę się, że powiększyłaś ambitną, żeńską część naszego zespołu.
Twoja obecność została zauważona przede wszystkim przez samych Użytkowników forum Odjechani.com.pl, a to świadczy o dużej aktywności i otwartości na nowych ludzi. Witaj w zespole obsługi forum. Tak trzymaj! :)
Bardzo się cieszę, że nasza ekipa powiększa się o nowy komplet jajników i to akurat tych konkretnych jajników. :D
A tak serio, to moim zdaniem Vilandra w pełni sobie zasłużyła na tę rangę - ciekawymi wypowiedziami, kulturą osobistą i oczywiście poprawną pisownią, za co od razu Ją polubiłam. :)
Gratuluję! Brawo
Kochani dziękuje wam za te miłe słowa. Cieszę się niezmiernie, że zostałam przez was tak ciepło przyjęta.

Jednocześnie składam podziękowania administracji - przede wszystkim za to, że stworzyli miejsce przyjazne dla użytkowników i takie, do którego chce się wracać, ale również za wyróżnienie, jakim mnie obdarowali Lecicalus

Wróciłam z pracy, zalogowałam się, a tu taka niespodzianka :)
Gratuluję Vilandra :)
Gratulacje :)
Stron: 1 2