Odjechani.com.pl

Pełna wersja: [Głosowanie] User miesiąca - maj 2012
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wybieramy Usera miesiąca maja 2012 roku.
Jest to ósme głosowanie na naszym forum.

Regulamin konkursu dostępny jest TUTAJ.
Zasady w tym wątku jedynie go uzupełniają.

Edycja postów jest zablokowana. Proszę sprawdzić dwa razy poprawność
swojego wpisu przed opublikowaniem.

Pod uwagę bierzemy działalność użytkowników za miesiąc "Maj"
  • W tym wątku oddajemy głosy na Usera miesiąca Maj.
  • User miesiąca wybierany jest raz w miesiącu za miesiąc poprzedzający miesiąc wyboru (czyli: w kwietniu wybierać będziemy Usera miesiąca marca, w maju Usera miesiąca kwietnia, itd.) w ciągu całego miesiąca.
  • Zakończenie głosowania następuje 31 maja godz. 0:00.
    Późniejsze głosy nie będą brane pod uwagę.
  • Oficjalne ogłoszenie wyników powinno nastąpić 1 - 2 lipca.
  • Głosowanie jest jawne, każdy ma możliwość oddania pojedynczego głosu wraz z obowiązkowym jego umotywowaniem.
  • Umotywowania mogą być zbieżne ze zdaniem innych użytkowników.
  • Przy naruszeniu zasad i regulaminu głosowania użytkownik będzie informowany notką administratorską.

Zapraszam do głosowania.
W tym miesiącu pierwszy raz biorę udział w głosowaniu na Usera Miesiaca. Musiałem trochę obyć się z forum i poznać Was, aby nie żałować później oddanego głosu.
Po głębokich przemyśleniach na Usera Miesiaca wybieram:
Vilandrę

Decyduje się oddać głos ponieważ w miesiącu maju wykazała się kreatywnością podsuwając genialny pomysł na zabawę tj. pisanie wspólnego opowiadania. Zabawa ta bardzo mnie wciągnęła i pozwoliła na sprawdzenie się w roli, której nigdy nie pełniłem bo uważam, że nie mam zdolności w tym temacie. Dodatkowo naprawdę świetnie się bawię uczestnicząc w niej.
Myślę, że nie będę żałował tej decyzji.
Oddaję głos na użytkowniczkę Vilandra, za ciekawe pomysły i dyskusje.:)
Nie ma się co zastanawiać - również oddaję w tym miesiącu głos na użytkowniczkę Vilandra. Za pomysł zbiorowego opowiadania, ciekawe wypowiedzi, wysoką kulturę osobistą i przestrzeganie zasad poprawnej pisowni. :)
Głos na koleżankę Vilandra. Za super udzielanie się na forum :)
Także oddaję głos na Vilandrę za świetny wątek, który rozwija bujnie naszą wyobraźnię. :)
Ja głos swój oddaję na użytkownika Lucyfer.
Dużo pisze i pomaga jak może.