Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Kupię konto chomikuj
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam , tak jak w temacie , kupie konto na chomikuj , które ma codziennie min. 50.000 pkt za pobrania. , najlepiej żeby to nie był chomik z własnym uploadem.
Oraz taki chomik który ma tyle pkt przy małej reklamie.
Płacę 2.500.000 chomikowych pkt jak się trafi dobra oferta = 250 zl :)
Pisac na forum
Pozdrawiam
2.500.000 pkt
To jest zbyt mało by dostać konto z własnym uploadem i do tego zarabiające 50tys pkt dziennie.
Jeżeli konto z własnym uploadem zarabia 50 tys pkt to pomyśl, po 2 miesiącach ma 2,5mln pkt, a ile pracy trzeba włożyć w to żeby konto tyle zarabiało pkt.
Za tyle co oferujesz to może dostaniesz konto które zarabia 15-20tys dziennie, nie wiem jak inni sądzą ale ja tak uważam
(14.06.2012, 23:04)danielo117o napisał(a): [ -> ]nie wiem jak inni sądzą ale ja tak uważam

Dokładnie tak. W bardzo krótkim czasie punkty za kupione konto się zwrócą i zaczniesz już tylko na tym zarabiać a właściciel będzie poważnie w plecy chociaż wątpię aby ktokolwiek się zgodził na takie warunki.
Co to za oferta. Kupie chomika który zwróci mi się w czasie 2 miesięcy?
Sorry ale raczej nie znajdziesz takiej osoby bo oferta jest krótko mówiąc bezsensowna.

PS
Jeśli znajdziesz takiego chomika ja jestem w stanie kupić go za 4 mln punktów :D