Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Jakie znacie strony z nowościami filmowymi i grami ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. tak jak w temacie , poszukuję strony z nowościami filmowymi i grami.
Najlepiej żeby było od razu do pobrania , jak nie będzie , też się nic nie stanie.
Proszę pisać na forum. Pozdrawiam
Ja najwięcej pobieram z chomikuj, ale też z torrentów, Darkwarez.pl, peb.pl,
Narazie tyle mi do głowy przychodzi. Tylko że na te stronki trzeba miec konto, ale to za free
chodzi mi o jakąś stronke z nowościami , bo przechodze na własny up chomikuj.pl , i wiesz ... ;)
Aha to takiej nie znam zabardzo ...
torrenty.org
(02.06.2012, 12:39)Blachu82 napisał(a): [ -> ]torrenty.org

Ale trzeba zainwestować 11zł sms-em za załozenie konta które ja juz 3 straciłem bo sie nie logowałem przez dłuższy czas. Dobre jest tylko to że płaci się tylko raz :D
Ja też kiedyś straciłem i musiałem drugi raz płacić ale uważam że warto. Codziennie jest coś wrzucane, pliki są dobrze opisywane. Jeszcze żeby więcej seedów było to by było super.
mam już tam konto ;)
zapomniałem o tym , a logowałem się przecież z tydzień temu , dzięki za info
Ja mam konto od kilku lat i jeśli pojawi się w sieci coś nowego, to na torrentach.org do 24h również, dlatego warto chodź by sprawdzać same katalogi i pobrać z innych stron kopiując nazwę wstawki lub filmu która już pewnie na jakimś szybkim dysku jest.
Stronka fajna, ale mi osobiscie przeszkadza to że jeśli się nie zaloguje przez jakiś okres czasu to sie konto traci ;/
Stron: 1 2