Witajcie
mam pytanie jak wrzucić na Chomika plik większy niż 4GB ?
- przez przeglądarkę się nie da
- przez ChomikBox-a dochodzi do 3GB i zawiesza się program
Z góry dziękuję za pomoc
Najlepiej podziel ten plik na kilka partów np. po 700 mb każdy
Nawet jak się zawiesi nie powinno być problemu. Czasami jak uploadowałem coś, zdarzało się zrestartować komputer... Upload się kontynuował.
Mi zamiast czasami to często po wysłaniu 75% z dużego pliku chomikbox się zawieszał a po restarcie kompa wysyłanie zaczynało się od nowa. Preclowo zastosuj się do podpowiedzi kerrax a wyjdzie to Tobie jak najbardziej na zdrowie.
(06.03.2011, 01:31)kerrax napisał(a): [ -> ]Najlepiej podziel ten plik na kilka partów np. po 700 mb każdy
chodzi o to że on musi być nie podzielony
Zależy jeszcze co to za plik ??
jeśli film to rozumiem że nie można go podzielić na pa
rty ale jeżeli to gra lub coś w tym stylu to warto o tym pomysl
eć
kerrax, a czemu filmu się nie da podzielić? Wezmę za przykład WWE... ściągam tygodniówki i PPV zazwyczaj w partach, później wypakowuję i wszystko działa. To samo można zrobić ze zwykłym filmem.
Preclowo, najlepiej jakbyś podał co to za plik, że nie chcesz czy nie możesz go podzielić.
(06.03.2011, 01:34)KruchyFix napisał(a): [ -> ]Nawet jak się zawiesi nie powinno być problemu. Czasami jak uploadowałem coś, zdarzało się zrestartować komputer... Upload się kontynuował.
Kruchy ma rację. Mnie się udawało (mieszkałem w innej miejscowości) kiedyś pomimo zawieszania się uploadu restartować komputer i uruchomic ładowanie pliku od miejsca, w którym się zawiesił.