Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Opinie o Chomik-Senderze i CMPro - porównanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam, jakie macie opinie o tym programie ? :
bot.tonyviroos.pl
Pytam, ponieważ mam uzbierane pkt i chcę zakupić ten program.
Zastanawiałem się nad nim, ale odstraszyła mnie cena liczona w złotówkach jak i w samych punktach.
Do tego żadna ze stron autora tego bota niedokończona.
Na samej stronie ofertowej kilka nie działających linków i podstrona z komentarzami nieaktywna. WTF??
W stopce link do strony website template o statusie "Strona w budowie".
Trafiłem na nią jakiś rok temu i była w podobnym stanie.

Zdecydowanie nie polecam zakupu tego programu.
Mi się wydaje że jest dobry, ponieważ na forum jest użytkownik "Szalony" o ile się nie mylę i on go używa, niby jest zadowolony i że za tego bota się nie dostaje "nagrody" captcha co 5 wpisów, ponieważ wysyła jakieś tam dane jakbyś z przeglądarki wysyłał a CMPro tego nie miał. Tonyviroos ma też konta shell o uploadzie 60-100 mb/s na chomika więc się raczej zna ;)
Dimix a ja mam wrażenie, że zostałeś tutaj podesłany przez autora
tego bota aby przeprowadzić tutaj kampanię reklamową tego programu
ponieważ nie cieszy się on zainteresowaniem.

Widzę, że jesteś zalogowany na forum, które jest plagiatem tego tutaj.
Całkowicie nie, po prostu sam jestem zainteresowany, już nawet napisałem na jego chomika ;)

_________

Jestem zalogowany, a co to ma do rzeczy ? Jak do mnie (teraz już wiem) pseudo Zpav napisało to tutaj nikt się nie odezwał, a tam tony na każde moje pytanie odpowiedział krótko i zrozumiale ;)
dimix napisał(a):Całkowicie nie, po prostu sam jestem zainteresowany, już nawet napisałem na jego chomika

Osobiście nie dałbym tyle kasy za taki program.
I nie dałem chociaż się przymierzałem.
No to poczekam na kogoś kto ma ten program, a potem pogadam z autorem :P
(13.06.2012, 22:32)dimix napisał(a): [ -> ]Pytam, ponieważ mam uzbierane pkt i chcem zakupić ten program.

Masz niby te 750tys pkt a nie lepiej sprzedac 350tys pkt za 35zł??
Lepiej sie opłaci, jak już masz go kupowac

No tak, chętnie bym sprzedał tylko nie wiem jak... wiesz mam 13 lat.. ;)
Nie wnikam w szczegóły, nie wnikam też w to czy strony są dokończone czy nie ale mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić że program o którym mowa działa bez zarzutów i nie tylko ja jestem z niego zadowolony.
Z tego co wiem to kilku użytkowników tego forum też używa tego programu i są zadowoleni (rozmawiałem z nimi na PW).
Stron: 1 2 3