22.06.2012, 18:10
http://allegro.pl/konto-na-chomiku-pl-z-...05839.html
link do strony allegro
cena 70 zł
Mam do zaoferowania konto na Chomikuj.pl
Na chomiku znajduje się 4939 plików <1354,85 GB>
Chomik jest zaprzyjaźniony z 400 innymi chomikami
filmy<poukładane w oddzielne foldery pojedynczo każdy film a takhże foldery grupowe np. horrory, komedie itp <filmy hd>
seriale<poukładane w folderach>
bajki
gry
muzyka
demotywatory, tapety
filmy i filmiki XxX
Do Chomika mam wykupioną licencje na program do reklamy <nie bot> do programu dołanczam kod html z reklama jaką ja się reklamowałam . Na chomiku zamieszczony jest licznik odwiedzin. Zrobione menu<nie flash>
Chomik ten przynosił korzyści w postaci punktów chomikowych Gdy był reklamowany codziennie przez program to ok 7-10 tys dziennie Teraz z braku czasu przestałam go reklamować i bez reklamy zdobywa ok 2-6 tys dziennie dzięki wczesniej zdobytej popularności
ZAPRASZAM do zakupu
Istnieje możliwość obejrzenia chomika <zainteresowanych proszę o wiadomość na email: [email protected]>
Sprzedaje chomika z braku czasu do reklamowania go.
link do strony allegro
cena 70 zł
Mam do zaoferowania konto na Chomikuj.pl
Na chomiku znajduje się 4939 plików <1354,85 GB>
Chomik jest zaprzyjaźniony z 400 innymi chomikami
filmy<poukładane w oddzielne foldery pojedynczo każdy film a takhże foldery grupowe np. horrory, komedie itp <filmy hd>
seriale<poukładane w folderach>
bajki
gry
muzyka
demotywatory, tapety
filmy i filmiki XxX
Do Chomika mam wykupioną licencje na program do reklamy <nie bot> do programu dołanczam kod html z reklama jaką ja się reklamowałam . Na chomiku zamieszczony jest licznik odwiedzin. Zrobione menu<nie flash>
Chomik ten przynosił korzyści w postaci punktów chomikowych Gdy był reklamowany codziennie przez program to ok 7-10 tys dziennie Teraz z braku czasu przestałam go reklamować i bez reklamy zdobywa ok 2-6 tys dziennie dzięki wczesniej zdobytej popularności
ZAPRASZAM do zakupu
Istnieje możliwość obejrzenia chomika <zainteresowanych proszę o wiadomość na email: [email protected]>
Sprzedaje chomika z braku czasu do reklamowania go.
chomik: gwiazdek105a